Cred ca dupa un an, nu poti iubi pe cineva din prima clipa si de asta cred ca nu-s au rost cuvintele te iubesc, daca cu adevarat ceea ce simti nu este iubire ci apreciere, respect sau prietenie.
Nu e un moment anume, ii spui cand iti vine din suflet sa spui, sa zici cu inima nu cu gura si mintea!![]()
Nu i-am zis, ca ne-am despartit...
((((((
((
((
(
Ma bucur pentru tine, sa fii fericita. :*
Sa stii ca este posibil.sunt relatii in care partenerii au o legatura mult mai stransa(ma refer la cateva luni) decat cei care au mai mult timp impreuna, depinde voi.pa`pa si iubiti-va mult.
Multi inainte alessia ![]()
Georgiana.la fostul prieten nu i-am spus niciodata.acum am pe altcineva care mi-a spus ca ma iubeste (dupa aproape 3 saptamani de relatie).de aceea am adresat intrebarea sa stiu daca chiar ma poate iubi dupa un timp atat de scurt ![]()
Nu stiu dupa cat timp ii voi spune si eu.
deocamdata nu sunt sentimente atat de puternice din partea mea
Eu astept momentul...![]()
Nu cred ca voi spune pana nu voi simti asta pe deplin si nu cred ca o voi spune prea des, desi e ceva frumos. Cuvintele isi pierd din intensitate daca sunt spuse prea des! Vom vedea...
El mi-a spus primul dupa o luna :X si i-am raspuns si eu :X nu e nevoie de cuvinte ca sa ti dai seama ca te iubeste.ci prin modul sau de a se comporta cu tine. sa te faca sa te simti speciala
eu chiar ma simt langa prietenul meu :X si imi demonstreaza zilnic asta :X e atat de frumos sentimentul, numit "iubire"
Niciodata.
ii arati prietenului/prietenei ca-l iubesti prin fapte, nu prin niste vorbe
Poi... el a facut primul pas... si anume din ziua in care ne-am combinat(si eu desigur i-am raspuns...)... ne cunosteam de foarte foarte foarte mult timp, si a mai fost tentativa de reltie intre noi, si probabil de aceea am avut curajul sa ne spunem chiar din prima zi :TE IUBESK, si chiar au fost sincere acele TE IUBESK, in momentul de fata avem aproape 6 luni de cand suntem impreuna, deci a meritat
.:*
tslex întreabă: