| zyra a întrebat:

Dupa menstruația care s-a terminat pe 21 septembrie, pe 23 am avut contact sexual fără probleme cu prezervativul. Inainte sa incepem ne-am jucat reciproc si el era ud putin. Eu i-am pus prezervativul dar nu imediat pentru ca m-am sters putin pe maini. Acum ar trebui să-mi vina si mi-e frica ca, cumva, cativa spermatozoizi de pe mana mea au ajuns pe prezervativ si apoi in mine. Ma dor sanii de parca mi-ar veni, si burta foarte putin, dar nu vine! Mi-e frica nu stiu ce sa fac sau ce sa cred. El nu și-a dat drumul in mine, și-a dat drumul dupa cateva minute de când am terminat actul sexual. Help

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci nu sunt sanse sa ramai insarcinata!
In orice caz, tine minte, avand un ciclu neregulat nu se poate calcula niciodata ovulatia si perioada fertila, ca atare, un test corect de sarcina se poate face intotdeauna DUPA 21 de zile DE LA ULTIMA partida sexuala!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ne ajuta cu nimic daca ne spui cand ti s-a terminat mentra!
Este important sa stim urmatoarele date:
- prima zi a menstruatiei
- la cate zile se succede menstruatia (28, 30.40 de zile...)
- daca ai menstruatia regulata sa nu
- daca ati folosit prezervativ si in timpul joacai
- daca ati avut penetrarea si fara protectie

| zyra explică (pentru Violleta2022):

Am avut menstruația de pe 14 pana pe 20. nu este regulata. Nu am folosit prezervativ in timp ce ne jucam si nu a existat nici o penetrare fara prezervativ, nu ne-am atins de acele zone cand ne-am jucat, doar cu mana.

| zyra explică (pentru Violleta2022):

Imi poti explica cand sunt cazurile in care ma pot ingrijora ca as putea ramane?

| Violleta2022 a răspuns (pentru zyra):

Pai ti-am spus, cand ai ciclul neregulat ca in cazul tau, NU se poate calcula ovulatia si nici perioada fertila, ca atare, trebuie sa te protejezi intotdeauna cu prezervativ!

| Violleta2022 a răspuns (pentru zyra):

Atunci nu sunt sanse sa ramai insarcinata!
In orice caz, tine minte, avand un ciclu neregulat nu se poate calcula niciodata ovulatia si perioada fertila, ca atare, un test corect de sarcina se poate face intotdeauna DUPA 21 de zile DE LA ULTIMA partida sexuala!

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine, nu poti fi gravida.

| ionyspartan a răspuns:

Exact la fel am facut si eu la doua zile dupa ciclu si a ramas gravida inca sarcina gemelara. Dar eu am facut fara prezervativ

| zyra explică (pentru ionyspartan):

Pai ai făcut fara prezervativ... La mine nu a existat chestia asta