| NumeLaMisto0010 a întrebat:

Edit:
Am avut ceva spectacol azi.
Și... Fata aceea de care ziceam nu părea sa fie deranjata ca dansa cu mine (de data asta a fost perechea mea).Și vreau cumva sa urc la următorul nivel care consta în A vorbi ca niște prieteni normali sau sa mai ieșim afara.
EU desenez destul de bine și m-aș gândi sa ii fac un desen, căci mna, mâine este secret Santa la dansuri.
Si la final sa o invit la un date
Momentan o sa ma pun sa învăț mai multe suite, sa se obișnuiască cu ideea ca voi dansa cu ei mereu...
Dar oricum, mâine ii fac un desen, chiar dacă nu ea mi-a picat la Secret Santa și o sa va scriu aici ce s-a întâmplat
Bafta și ms de sfaturi!

(Era o fata care mi-a zis sa ma preocup de școală nu de fete)
Raspunsul meu:
(Eu le am bine cu școala, nu este asta problema. Problema este ca de când sunt în a 8-a m-am plafonat cu învățatul și nu prea mai ies din casa. Și ca un orice copil de a 8-a care își vede toți colegii cu iubite și chestii din astea, vreau și eu.
Si pe fata aia chiar o plac, pe bune)

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Ufff este dificil sa intelegi ca la anisorii tai nu poti avea iubite, ca alea se manaca cu iesit afara, cu sex... ori tu esti prea mic pentru asta!

Rabdare, sa mai cresti vreo 3-4 ani macar, sa ai idee ce este "o iubita" fiindca tu folosesti cuvantul fara sa ai habar ce implica asta.

Fa-ti o prietena sau o colega de scoala, dar nu ti-as recomnada totusi sa pierzi timpul inutil, ca anul asta scolar ar trebui sa fie focus total pe invatat, fiind anul cand ti se decide soarta profesionala, sa intri la un liceu bun, sa iei note bune la examene samd.