| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

El acum are iubita si cred ca ma uitat.nu pot sa nu ma gandesc la el, era baiatul perfect pentru mine... mi-e dor de el. Ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| amberjuly a răspuns:

Tu il vezi perfect pentru ca nu e al tau, poate pentru ca nu l-ai cunoscut ff bine... Oricum, aminteste-ti... a fost un motiv pentru care v-ati despartit. Iti este greu acum dar o sa treci peste... n-ai ce sa-i faci. Nu poti sa-ti negi sentimentele(suferinta) dar nici cu el nu poti sa fii... Acuma ai uitat de toate partile rele... si esti orbita de sentimente si momentele frumoase. Cand simti ca o iei razna aminteste-ti tot ce a fost rau iti mai revii putin cu picioarele p pamant... Bafta >big grin

8 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Sa treci mai departe

| ? MayE [;x] explică:

Sa-l uiti, ca sigur nu e singurul baiat frumos din lume.Life goes on happy

| gabrielutzu a răspuns:

Sa fluieri a paguba.

| nicoleta_5825 a răspuns:

Daca ati rupt relatia, deci nu mai sunteti impreuna, atunci merita sa incerci sa ramaneti amici.

| astrolutza a răspuns:

Sa accepti cursul firesc al relatiei voastre...gandeste-te ca baiatul pe care il consideram eu perfect este coleg cu mine de birou...ne vedem in permanenta...am acceptat decizia lui de a nu mai fi impreuna si am incercat sa il tratez la fel ca pe restul colegilor...si doar colegi suntem acum, comunicam, ne ajutam...incerc sa nu ma gandesc la viata lui personala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu e chiar asa perfect cum crezi u si eu cred in iubitul meu dar stiu ca nu totul e pana la infinit trebuie sa te obisnuiesty cu ideea k l-ai pierdut si sa te pui pe o alta cucerirewinking

| pupaza a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate.Asa e, chiar daca acum e mai greu sa crezi chestia asta.

| gabrielos a răspuns:

Pai tu i ai dat papucii? sau el a plecat pur si simplu?