| flor31 a întrebat:

Eu port ochelari, si am parul lung, de aceea mereu mi-l prind, am fost la club intr-o seara si am renuntat sa imi dau ochelarii jos si sa-mi desfac parul, cum fac de obicei, si m-a placut un baiat exact cum aratam, si eu l-am refuzat, oare de ce am facut asta, nici eu nu stiu, ce pareri aveti? in alte seri ma plac si alti baieti dar cand ma vad ziua cu ochelari renunta la mine

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu uita că ochelarii sunt și un accesoriu!
Dacă te place, te place și cu ei și fără.
Succes!
Pa, pa.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pai tu iti cauti baieti din cluburi ma? Aia se axeaza doar pe frumusete si sex.Asta...in caz de nu stiai.

| Flydream a răspuns:

Sa-ti spun ceva... daca iubesti pe cineva doar pentru cum arata, asta nu inseamna iubire, ci doar atractie.Vei gasi sigur un baiat care sa te placa asa cum esti, cu ochelari.Mie, sincer, mi se par mult mai simpaticute fetele cu ochelari.In fine, fiecare cu parerea lui.

| Iwan a răspuns:

Poate te-ai gandit ca te minte thinking [ Este o posibilitate] Dar nu uita nu merita sa te schimbi pentru altii. Trebuie sa te accepte cu sau fara defecte.[ Nu ca ai avea unu`l dar asa este in general]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei 1 pentru sex, da du-te in club, dar daca vrei relatie de duarata cauta in alta parte

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred ca ei ii plac cluburile si vrea si o relatie de durata...Deja vrea prea mult si n-o sa gaseasca aceasta combinatie pe acolo dar nah...

| anonim_4396 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Eu ce am spus. acolo te duci la agatat cand ard hormonii in tine laughing, ca in rest e batjocoreala

Ard hormonii in tine? Gen avatarul tau?rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Eu vorbeam in general, vrei sa scriu pe litere?

Scuze,nu am vrut sa se inteleaga ca ma refeream la tine.Am uitat sa pun ghilimelele, scuze daca s-a inteles altceva happy

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Draga mea, nu dispera, crede-ma fiecara fata e foarte frumoasa prin felul ei de a fi, nu neaparat fizic, daca baieti respectiv nu te-au placut, o sa te placa alti vei vede. poate se vor indragosti de tine prin felul in care te comporti.

| somrik a răspuns:

Nis nu te uita la ei asta inseamna ca te plac doar pentru aspectul tau vizic

| SweetyDeny a răspuns:

Unii oameni sunt complicati... :]]
Depinde si cat de bine arati cu ochelari, dar eu nu cred ca arati rau. Sunt unele fete care arata mai bine cu ochelari decat fara ei!