Bună.
Stai cu el deschis de vorbă și rezolvați problema pe cale amiabilă.
Decât singură în doi, mai bine singură întruna.
Pa, pa.
Ar trebui sa il intelegi si tu, bine ca isi ajuta parintii si nu umbla aiurea prin alte locuri
Hei draga mea. Pai pune problema asa:
1. Poate chiar are mult de lucru si e obosit.
2. Poate vrea sa se desparta de tine si nu stie cum.
3. Poate se simte sufocat de chestia asta.Stiu e de necrezut dar cam asa gandesc barbatii.Incearca sa il intrebi daca mai vrea o relatie cu tine daca nu s-a plictisit! Sper ca te-am ajutat! Te pup
Daca il iubesti ar trebui sa intelegi situatia. Faptul ca isi ajuta parintii si nu umbla prin cluburi e foarte bine.
Daca ati fi avut o relatie la distanta si v-ati fi vazut mai rar decat v-ati fi dorit?
Cand iubesti trebuie sa fii alaturi de persoana iubita, sa-l sprijini si sa depasiti impreuna momentele dificile.
Poarta o discutie cu el, spune-i ce te nemultumeste si incercati sa gasiti impreuna o rezolvare.
Cand 2 persoane tin mult unul la celalalt nu cred ca nu exista o cale de mijloc. Nu renunta daca el este cel care te face fericita.
Succes!
Ii zici asa. daca ma iubesti, poti sa-ti faci timp si pentru mine o jumatate de ora, o ora simplu! Daca nu, inseamna ca nu vrea. . Sau cand o sa vrea el, respaleste-l cu aceeasi moneda draga mea! :* sa vada cum e, si daca comenteaza, ii zici. Tu cum faceai pisi?
:*
Ii zici ca te desparti de el daca nu iti acorda aceeasi dragoste pe care o acorzi si u.
O relatie nu prea merge asa, din punctul meu de vedere. Nici tu si nici el nu cred ca e fericit in modul asta... Vorbiti despre acest lucru, spune-i ca te deranjeaza situatia si ca vrei sa schimbi ceva.