Sexul oral este păcat strigător la cer, o pervertire a impulsului sexual sădit de Dumnezeu în om. La fel ca și alte practici sexuale.
Cât poți fi de ipocrit! de la astea ce așteptai?
https://www.tpu.ro/......e-publi24/
M-am convertit la ortodoxie după ce am descoperit argumentele lui Socrate despre existența sufletului scrise de Platon în Faidon. Ele m-au ajutat să înțeleg că există Dumnezeu. După mi-am dat seama că Dumnezeu este iubire pentru că dacă nu ar fi iubire, ar fi răul absolut, autodistrugându-se înainte de a putea crea ceva. În Biblie se spune că Dumnezeu este iubire (Noul Testament, I Ioan 4:8). Iar în 2 Tesaloniceni 2:15 se vorbește despre Sfânta Tradiție, pe care ortodocșii o păstrează.
Menționez și că, fiind iubire, El a simțit nevoia să Se împartă, astfel existând Sfânta Treime, obligatorie pentru afirmația conform căreia Dumnezeu este iubire.
Nu, lol
) M-am convertit la ortodoxie și în ortodoxie sexul oral așa este considerat.
Dragostea nu tine cont de vârstă stimabile. De ce nu pui și întrebarea in oglinda? Bărbații trecuți de 50 de ani mai fac sex oral?
Văd că ești purtat încoace și încolo de orice vânt de filozofie. Până mai ieri erai vehement împotriva natalității, iar acum ești ortodox convins. Cam instabil! Nici tu nu știi ce mai crezi.
ZebraGalbena întreabă:
Anonimboy111 întreabă: