| hastemele a întrebat:

Femeile vor sa vada penisuri? sunt interesate de acest aspect? au senzatii la vederea lor? stiu ca toate zic bleah! cand vad, insa oare este un bleah sincer?!

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Si femeile au pofte, ca nu se manifesta la fel ca barbatii asta este alta treaba.

| elasexygagica a răspuns:

Eu nu zic bleah, eu zic yammmy! love strucklove strucklove struckdrooling

| EuCuTine a răspuns:

OMG un penis fara hainaaaaaa saritiii si acoperitil bleahhhhhhhhhhhhhhh hai sa fugim poate ne prinde si ne F... Daca unele fac bleah atunci sunt mai multe problema 1. este urata 2. paroasa 3. mica 4. mica urata si paroasa. Dar sunt unele fete care nu fac bleah si fac yammmy ( sau in gand ) atunci inseamna ca penusul este : 1. epilat rolling on the floor 2. mare sau medie 3. frumoasa. Sper ca daca merge un la mare si face asa sa nu se auda in cor " oooooooo " laughing

| EuCuTine a răspuns:

OMG un penis fara hainaaaaaa saritiii si acoperitil bleahhhhhhhhhhhhhhh hai sa fugim poate ne prinde si ne F... Daca unele fac bleah atunci sunt mai multe problema 1. este urata 2. paroasa 3. mica 4. mica urata si paroasa. Dar sunt unele fete care nu fac bleah si fac yammmy ( sau in gand ) atunci inseamna ca penusul este : 1. epilat rolling on the floor 2. mare sau medie 3. frumoasa. Sper ca daca merge un la mare si face asa sa nu se auda in cor " oooooooo " laughing.

| EuCuTine a răspuns:

OMG un penis fara hainaaaaaa saritiii si acoperitil bleahhhhhhhhhhhhhhh hai sa fugim poate ne prinde si ne F... Daca unele fac bleah atunci sunt mai multe problema 1. este urata 2. paroasa 3. mica 4. mica urata si paroasa. Dar sunt unele fete care nu fac bleah si fac yammmy ( sau in gand ) atunci inseamna ca penusul este : 1. epilat rolling on the floor 2. mare sau medie 3. frumoasa. Sper ca daca merge un la mare si face asa sa nu se auda in cor " oooooooo " laughing funda

| Pissy a răspuns:

Nu intotdeauna.Depinde de persoana.In general virginele fac asa, pana se obisnuiesc. happy

| Sonny a răspuns:

E ca si cu un caine, prima oara, cand il vezi esti mai distanta de el, dar cand incepi si ii dai de mancare, si il mangai, te obisnuiesti cu el, si el cu tine, si tot ai sta sa te joci cu el, zi si noapte.
Cum sa zici bleah, la un lucru, care iti aduce atata fericire si satisfactie? laughing