| Alinamiinima a întrebat:

Fetelor, ați accepta să aveți o relație cu un bărbat tânăr care are schimbări grave de comportament gen astăzi vă scoate la înghețată iar mâine vă dă cu biciul de la căruță peste spinare? Vi s-ar părea incitantă o relație cu un astfel de bărbat puțin nebun? Considerați că o astfel de relație v-ar crește adrenalina?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sper că e o glumă proastă

| RAY a răspuns:

Daca e frumos, da, daca e urat, nu

| Emma30555 a răspuns:

O relație de genul asta nu tine pe termen lung iar dacă îți face rău cu adevărat adică devine agresiv nu are rost, cumva te pui în pericol fizic și psihic

| alexalx1234 a răspuns:

Fetele mereu spun ca nu vor accepta o relatie cu astfel de baieti, dar ce surpriza, tot astfel de baieti cauta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu aș sta cu un bărbat care are căruță.

| decastelica1244 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar dacă ar avea BMW? Puțin materialistă

| anonim_4396 a răspuns (pentru decastelica1244):

Nu imi place nici BMW-ul

| decastelica1244 a răspuns (pentru anonim_4396):

Audi, Mercedes etc

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

In veci vecilor nu as accepta o astfel de relatie, bineinteles eu vorbesc acum doar in numele meu.Din pacate sunt femei masochiste care accepta un astfel de tratament de teama singuratatii, obisnuintei sau din faptul ca nu se mai gasesc alti barbati mai buni in conceptia lor, cunosc cazuri.

| AnastasiaSt a răspuns:

E o relație bolnavă!

| Viper3012 a răspuns:

Personal nu aș sta cu o persoană de genul. Nu e ok pentru că te va distruge mental, încet încet, comportamentul lui, iar dacă apuci să te atașezi de el va fi greu să îi dai papucii. Mai bine stai departe. Stay safe!

| Codooooooi696969696969 a răspuns:

Dai papuci, nu-i de bine