| diu a întrebat:

Fetelor ce va place cel mai mult la un baiat?big grinlaughing

21 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa arate foarte bine(asta cel putin la mine), dar nici sa ma sperielaughingTrebuie sa fie ingrijit(sa nu vina la intalnre cu o barba de popalaughing), sa se comporte frumos cu mine...Trebuie sa stie cum sa ma alinte si sa fie mereu langa mine cand am nevoie de el.Sa putem discuta orice fara jena si sa nu fie prea gelos.

| shtephie a răspuns:

Inteligenta, caracterul, sinceritatea si sa ma iubeasca! happy

| JeSa a răspuns:

Înţelepciunea.

| daii a răspuns:

Fizic: zambetul, mainile si ochii. + respectul, simtul umorului, educatia.mai sunt, dar astea sunt cele principale pentru mine.

by daiiwinking

| вяυηєтα a răspuns:

Ce subtili sunteti, mai baietihee hee Poi in primul rand stii cum se zice: "gusturile nu se discuta" si fiecare fata e diferita. Mie personal imi place sa fie ingrijit, ador daca e bronzat; da pot sa zic ca nu am un stereotip gen "cu ochi asa, par asa, etc", dar trebuie sa ma simt atrasa de el de prima data. Si din cate am observat eu, pentru fete conteaza mai mult fata decat corpulthinking Nu sunt superficiala, dar sunt constienta ca prima impresie (in consecinta- infatisarea) conteaza. Daca mai demult cand eram mai mica ma dadeam in vant dupa "smecherasi", acum pot zice ca ma lasa recehee hee mai bine un baiat la locul lui, parerea meawinking

| вяυηєтα a răspuns:

A, da si din punct de vedere moral...thinking Neaparat sa nu fie gelos, sa fie bun si sincer, sa ii placa pisicile si copiiihee hee Sa se comporte frumos cu mine, sa fie inteligent si sa aiba simtul umoruluihee hee

| bOse a răspuns:

Majoritatea membrelor de sex feminin prefera masculi blonzi, cu "jerjel" si ocheane albastre ca sa fie "pă 2010". Dar da, eu zic ca atata timp cat ala nu stie care e capitala Statelor unite ale americii.

| flory_9483 a răspuns:

Cel mai mult la un baiat imi place cum gandeste, sa stie sa se comporte cu mine, sa stie sa aprecieze o fata, sa ma iubeasca asa cum sunt, indiferent ce spun altii.

| aangelia a răspuns:

Faptul cum vorbeste, cum se uita la mine, sa ma imbratiseze si sa nu ma apuce de cur big grinlaughing) si sa simt ca sunt iubitabatting eyelashes

| Tigrilă a răspuns:

Aa? PREZENT la datorie numai ma cautati m-ati gasitsmug

| mY-MuM-OverMediCateS-m a răspuns:

Pai in primul rand imi place sa se comporte frumos cu mine si in al 2 - lea rand ochii; x

Răspuns utilizator avertizat
| anna7_4794 a răspuns:

Cel mai mult ma intereseaza caracterul unui baiat. Adica sa aiba un suflet bun, sa fie prietenos, amuzant, intr-un fel de gasca. Nu prea imi plac geniile la matematica dar nici sa imi spuna ca Soarele este o planeta (o zic din propria experienta si fara rautate). Cam asta e si in final sa aiba bun simt si sa stie cum sa se comporte.

| ihaterain a răspuns:

Sa se comporte frumos sa fie destept sa arate bine sa isi ingrijeasca corpul si sa fie protector cu persoana la cre tine cel mai mult

Răspuns utilizator avertizat
| Tomy_3330 a răspuns:

Mie imi place la un baiat ca e sensibil si ca isi cheltuie alocatia cu minelaughingImi place ca imi aduce flori, ca ma apara de prosti... aaa si ca e dragutlaughinglaughing

| HQMada a răspuns:

Sa fie atractiv sa nu-mi fie rusine sa ies cu el pe strada sa stie sa se comporte sa nu minta si sa convorbin adica sa ne intalnim si sa stam asa ca prostii sa ne uitam unul la altul.
sa nu fie chel laughing)) de preferinta brunet sau blond ochii caprui sau albastri... nici prea inalt sa ma urc cu scara nici pre scund sa stau pe vine sal sarutlaughing))))rolling on the floor). si in primul rand sa fie incredere inre noi big grin

| Stefaniaaa a răspuns:

Pai. Faptul ca e baiatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Educatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe lucruri de zis dar n-am chef si nici timp.asa ca sa le cuprind pe toate iti spun un singur lucru sa ma accepte asa cum sunt. PUNCT

| nelly_4935 a răspuns:

La un baiat imi place cum gandeshte, vbeshte, si comportamentul, dar si cum arata, adica exteriorul mult conteaza...

Întrebări similare