Deci mie im plk la nebunie dc baiatu e imbracata cu pantaloni de blugi negri o camasa alba si adidasi:Xpt mine asa ar fi perfect:*funda
Mie imi plac baietii mai sport.adica blugi, adidasi, camasa, o sapca.hmm.cei la costum sunt prea pamapalai(mai timizi adica) si ma cam irita. e bine sa fie mai sport, mai indraznet(hainele te reprezinta XD )
Nu cred ca a placea pe cineva tine de imbracaminte, atunci cand iti place un baiat il vezi aratand bine in orice haine poarta, important e sa fie curate si ingrijite.
Pai blugi, adidasi si camasa in carouri mie imi suna a hipster, adica poponar american
http://cdn.buzznet.com/assets/imgx/1/3/3/1/2/3/9/1/orig-13312391.jpg
Transmit spre nava mama. Para-se ca sunt singura care a descoperit ca la sfarsitul unui cuvant articulat la masculin plural se pun doi de i. Nu prea mai am ce sa fac pe planeta asta. :(
Buna!
Imi plac baietii care poarta blugii si camasa. Oricum trebuie sa se imbrace adecvat pentru orice.
Imi plac cei care au stilul lor de imbracat si nu copiaza. ![]()
Sper ca te-am ajutat!
Daca porti costum cu adidasi ar fi ok
am mai vazut din astea
nu stiu skaterii sunt sexy
)))))) si tunsi gen justin bieber ala e un guy da are o freza al draq de draguta
Poi pentru mine elegant inseamna: o pereche de blugi...si o camasa cu vreo 2 nasturi desfacuti si cu gulerul ridic si adidasi sau bascheti...pentru mine asta inseamna elegant la un baiat.