Poate ai aceste simptome de la prezervativ ar trebui sa schimbi marca de prezervative, tu ce varsta ai?
Prezervativele te apară 80 %de boli sexuale pentru ca se iau prin sange, e suficient contactul a doua zgarieruri poate chiar de la prezervativ. Poate partenerul avea boli sexuale care la el erau larente dar la tine s_au manifestat imediat. Ar fi bine sa se testeze.
Nu ai binecuvantarea Creatorului peste relația voastră cat timp faceți sex fără căsătorie. Pacatul curviei nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui. Ai fi mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex
decât după căsătorie. casatorie
Salut!
Durerile se manifesta din cauza uscaciunii produse de prezervativ.Folosest lubrifiant. Evita contactul sexual in perioada tratamentului.
Daca sigur ai candidoza, poti folosi ovule Cervugid.7 zile.
Daca ai un partener stabil, poti folosi pilule anticonceptionale si scapi de multe griji.
Oare nu prezervativul e de vina? Cauciucul sau adaosurile pe care le mai pun fabricantii (parfumuri, etc). Incearca sa schimbi marca.
In rest, nu stiu sa te sfatuiesc.
Am renunțat la prezervative, am trecut la anticoncepționale, eu de la ultimul contact sexual nu am mai folosit prezervativ și uite că iritația nu a dispărut și nu mai suport.
Nu te mai spala la vagin cu sapun sau gel de duș ca distruge flora, spala te doar cu ceai sau cu gel intim
Păi așa și fac și mereu am făcut, spăl cu gel intim Saforelle
RAY întreabă: