anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, mă confrunt cu un coșmar intim de aproximativ 3 luni și am nevoie de păreri. După un contact sexual (protejat), au apărut mâncărimi și usturimi vaginale. Din panică am introdus Gynophilus ovule fără rețetă. Mi-a venit menstruația și simptomele păreau să se liniștească dar imediat după alt contact (tot cu prezervativ) chiar la a 7 zi de ciclu când nu mai aveam sângerări, au revenit mult mai puternic: usturime la urinare, urinare în cantități mici, uscăciune severă, dureri de abdomen – plângeam noaptea de durere.Am fost la ginecolog la clinica de stat și doamna ginecolog m-a văzut 2 minute, a zis "sigur e candidoză" și a luat analiza doar cu specul vaginal, eu povestindu-i tot, ea s-a uitat doar cu specul și deodată mi-a prescris Limenda 7 zile + Estriflor 10 zile. Le-am urmat și parcă am distrus flora de tot.Din cauza incompetenței medicului de la stat am fost la medic la clinica privată și mi-a făcut toate analizele chiar și urocultura și a depistat leucocite crescute și microfloră mixtă si nimic la urină și a zis că e doar o inflamație vaginală și mi-a prescris Hexicon 10 zile și Multi-Gyn LiquiGel o dată/săpt. Sunt ceva mai bine, dar încă am usturimi intermitente și mi-e frică să nu stric iar totul cu tratamente greșite. Plus mi-a venit menstruația și mă ustură iarăși mai tare, nu mai înțeleg ce am și sunt dureri care vin și pleacă și nu mai înțeleg ce-i cu mine, cu ce am greșit, prima dată pățesc așa să dureze așa mult și mai am și frică de sex deoarece se asociază automat cu durerea și bine că am partener înțelegător care nu mă impune dar eu nu mai rezist să nu răspund nicicărui tratament pe deplin și nici viața sexuală să nu o pot trăi ca înainte.

Întrebări pentru voi:
1. Cum v-ați refăcut flora după atâtea tratamente?
2. Ați avut situații similare?
2. Ați avut iritații prelungite după Hexicon? Ce a mers la voi?
3. Cum evitați uscăciunea și durerile la contacte după astfel de episoade?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate ai aceste simptome de la prezervativ ar trebui sa schimbi marca de prezervative, tu ce varsta ai?

| ania a răspuns:

Prezervativele te apară 80 %de boli sexuale pentru ca se iau prin sange, e suficient contactul a doua zgarieruri poate chiar de la prezervativ. Poate partenerul avea boli sexuale care la el erau larente dar la tine s_au manifestat imediat. Ar fi bine sa se testeze.
Nu ai binecuvantarea Creatorului peste relația voastră cat timp faceți sex fără căsătorie. Pacatul curviei nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui. Ai fi mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex
decât după căsătorie. casatorie

| dragodana a răspuns:

Salut!
Durerile se manifesta din cauza uscaciunii produse de prezervativ.Folosest lubrifiant. Evita contactul sexual in perioada tratamentului.
Daca sigur ai candidoza, poti folosi ovule Cervugid.7 zile.
Daca ai un partener stabil, poti folosi pilule anticonceptionale si scapi de multe griji.

| gllopel a răspuns:

Oare nu prezervativul e de vina? Cauciucul sau adaosurile pe care le mai pun fabricantii (parfumuri, etc). Incearca sa schimbi marca.
In rest, nu stiu sa te sfatuiesc.

| anonim_4396 explică (pentru gllopel):

Am renunțat la prezervative, am trecut la anticoncepționale, eu de la ultimul contact sexual nu am mai folosit prezervativ și uite că iritația nu a dispărut și nu mai suport.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te mai spala la vagin cu sapun sau gel de duș ca distruge flora, spala te doar cu ceai sau cu gel intim

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Păi așa și fac și mereu am făcut, spăl cu gel intim Saforelle