| nebunatik94 a întrebat:

Fostul meu iubit mi-a dat sms ca vrea sa ne vedemeu nu mai am niciun interes fata de el pentru ca mi-a facut mult rau dar vreau sa fie singur ca mine.ce ar trebiu sa-i raspund cand imi spune sa ne vedem? eu nu vreau sa ne vedem dar nu vreau sa-i spun NU si sa caut pretext ca si el m-a mintit

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferent despre ce este vorba, un refuz îl va da pe spate.
Bărbaţii sunt foarte sensibili şi afectaţi când sunt refuzaţi de o fată.
E mai mult decât evident că nu merită nici cât negrul sub unghie.
Refuză-l cu umilinţă şi ignoră-l complet.Nu te merită!
Nici măcar un argument pentru refuzul tău nu merită, mai bine spus.

17 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Pai daca nu vrei sa te intalnesti cu el ai putea sa ii spui ca nu ai timp, ca ai treaba pe acasa s-au ca pleci pe undeva.
Daca ar fi sa te intalnesti cu el ar trebui sa fi asa rece cu el, distanta. Vorbeste cu el doar ce trebuie. Daca va deschide subiectul de voi doi schimba subiectu si in orice caz nu ii arata ca te doare, fi puternica in fata lui, asta il va durea cel mai tare.
Bafta.

| nebunatik94 explică (pentru mihaelaa18):

Multumesc pentru urare chiar am nevoie si vreau sa imi deschid sufletul unei noi iubirii dar imi este teama

| mihaelaa18 a răspuns (pentru nebunatik94):

Nu ai pentru ce...stiu cum este te intelegsadcand cineva ne dezamageste ne este teama sa mai avem incredere in altcineva insa sa stii ca intr-o buna vei gasi aceea persoana care te va iubi, va fi mereu alaturi de tine, nu te va dezamagi si cel mai important lucru este ca nu iti va face rau.Intr-o buna zi vei aceea persoana pe care ti-ai dorit-o mereu.Totul este sa ai rabdare si totul va fi bine. Timpul vindeca totul.
Ai grija de tine:*

| nebunatik94 explică (pentru mihaelaa18):

Multumesc dar imi va fi greu sa accept pa altcineva imi e frica sa iubesc si sa nu primesc la fel vreau sa fiu mai indiferenta

| mihaelaa18 a răspuns (pentru nebunatik94):

Stiu si chiar te inteleg sadoricum inainte sa iubesti pe cineva asteapta sa cunosti aceea persoana mai bine sa vezi daca merita s-au nu. Urmatoarea relatie pe care o vei mai avea incearca sa fi mai indiferenta la inceput sa vezi daca aceea persoana iti merita sentimentele s-au nu.Nu merita sa suferi pentru nimeni.Cine te merita nu te va face niciodata sa suferi.
Ai grija de tine, numai fi suparata, capul sus!

| IsabelaIssa a răspuns:

Pai daca e "fost", si nu mai simti nimic pentru el, si iti e indiferent, ar trebui sa te porti ca atare. Nu are rost sa ii raspunzi, pentru ca nu mai aveti nimic de impartit. Daca nu a inteles asta pana acum, va intelege happy

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Nu trebuie sa ii dai importanta, doar tu ai zis ca nu mai vrei sa te intalnesti cu el.Fii indiferenta in fata lui, nu te lasa hipnotizata de el.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă el te-a minţit, nu înseamnă că şi tu trebuie să-i răspunzi cu aceaşi monedă.
Faptul că te-a rănit e un motiv suficient de bun pentru a-l refuza.
Sfatul meu este să-i spui adevărul, fără ocolişuri.

Dacă vei inventa un alt motiv, e posibil să te mai invite după o perioadă de timp şi iarăşi mai inventezi unul?
Nu e mai bine să îi spui acum şi să ştie un lucru cert?

Sărbători fericite îţi doresc!

| nebunatik94 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc la fel Sarbatori fericite.dar eu vreau sa se roage el de mine cum am facut eu candva si nu i-a pasat

| nebunatik94 explică (pentru nebunatik94):

Imi poti da si mie id-ul tau daca ai? nu il dau la nimeni nu imi sta in caracter sa fac asa

| anonim_4396 a răspuns (pentru nebunatik94):

Ştii de ce nu e nevoie să se roage? Atâta timp cât te cheamă la o întâlnire înseamnă că mai are sentimente pentru tine.
Un simplu refuz din partea ta îl va doborî.

| nebunatik94 explică (pentru anonim_4396):

El si-a batut joc de mine m-a jignit m-a amenintat daca ma iubea nu ma lasa pentru alta si eu sunt sigura cao mai iubeste pe concubina lui cea care a plecat in strainatate. odata mi-a spus ca o iubeste si pe ea ma iubeste si pe mine dar nu ca pe ea ce te face sa crezi ca daca ma invita la el acasa mai are sentimente pentru mine? poate fi vorba doar despre sex

| anonim_4396 a răspuns (pentru nebunatik94):

Indiferent despre ce este vorba, un refuz îl va da pe spate.
Bărbaţii sunt foarte sensibili şi afectaţi când sunt refuzaţi de o fată.
E mai mult decât evident că nu merită nici cât negrul sub unghie.
Refuză-l cu umilinţă şi ignoră-l complet.Nu te merită!
Nici măcar un argument pentru refuzul tău nu merită, mai bine spus.

Răspuns utilizator avertizat
| UnCorpSanatos a răspuns:

Ii spui ca tu nu mai vrei sa te vezi cu el ca a-ti incheiat-o si punct. Daca vrei sa il fierbi si sa il tii cat mai mult timp in suspans il tot amani cu fraza de genu " o sa ne vedem curand" si tu avand nici o intentie sa te mai vezi cu el doar sa il faci sa sufere.

| XyYx a răspuns:

Spune-i ca ai prieten si nu te mai intereseaza sa iesi cu el!

| HDSeer a răspuns:

EL iti scrie: "Ce zici sa ne vedem?"
Tu scrii:"Dece as vrea eu s-o fac, deupa ce a fost intre noi mii greata sa te vad. Uita numarul."
Funda? big grin

| daniel957 a răspuns:

Zi ca esti fara interes de el