| Alexandra97_9890 a întrebat:

Fratele meu are un prieten, iar acesta are un frate cu un an mai mare decat mine... Eu il place foarte mult de el, dar de cate ori vreau sa intru in vorba cu el pe mess, ma ignora si prefera sa puna tongue,winking sau happy in loc sa vb. Imi repeta ca sunt mica, desi e diferenta de un an. Am uitat sa precizez ca eu am 1.67 (fara tocuri laughing ), iar el 1.89. Ar putea fi asta o problema? thinking Eu am 14 ani, el 15, iar fratii nostri sunt buni colegi de facultate. As dori niste sfaturi happy:X. Cele mai bune primesc funda :*

3 răspunsuri:
| xCarolina a răspuns:

Nu stiu daca inaltimea e intr-adevar problema, nu prea cred asta.Poate si-a dat seama ca ai anumite sentimente pentru el si incearca sa stea deoparte ca sa nu iti faci iluzii si apoi sa te ranesti singura.Poate e intr-o relatie sau e indragostit de altcineva si atunci ii da atentie doar respectivei fete. Poate pur si simplu nu e interesat si nu realizeaza ce pierde. Exista multe posibilitati, te sfatuiesc sa il lasi in pace, daca vezi ca te chinui degeaba, scuteste-te de acest efort care doar te chinuie si gaseste un alt baiat care sa te descopere cu adevarat.

| Alexandra97_9890 explică:

Scuzati greseala aia imensa de exprimare laughing

| Ellaa17 a răspuns:

Hei inaltimea nu conteaza. si eu am 1.68 si prietenu meu 1.93. dar asta nu ma impiedica in a fi impreuna cu el. poate ca el ar vrea altceva la tine. sau cine stie. Cred ca cel mai bine ar fi sa.l inviti tu pe afara. thinking si intri in vorba cu el. daca nu vrea nu stiu poate ca are pe alta. sunt multe posibilitati in cazul asta. succes :*:*