| danielcristi98 a întrebat:

(Funda) Am o problema.Am un penis de 11 cm in erectie si este curbat in sus.Este o problema? Am auzit ca este avantajos.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Nu este nicio problema daca penisul este curbat(indiferent in care directie) Daca este avantajos, vei vedea dupa primul act sexual.

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este extraordinar de mic, lungimea penis= dublul varstei, ce inseamna ca tu ai 5 ani jumate, la 5 ani nu sti sa scrii

| ywar a răspuns:

Daca pe tine la 17-18 ani te preocupa penisul curbat in sus, spune foarte mult despre tine si practic de necomentat. Pe mine la varsta asta m-ar preocupa formarea mea si felul in care pot eu convinge un auditoriu ori un potential angajator ca am capabilitatile de a ocupa un post de raspundere. Au, am spus rapundere? Ma scuzi, raspunderea pentru voi este egala cu zero... Pacat! Voi veti urma si veti face dee ras o generatie care deja e penibila! O generatie care provoaca repulsie si voma pentru ca e asa cum e... E dura interventia mea dar e al dracului de reala.
Voi le stiti pe ale voastre, noi pe ale noastre. E clar ca lumile noastre nu se vor intalni...

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu este deloc o problema.Sa-l folosesti sanatos!

| σκμ a răspuns:

Da o să mori.

| danielcristi98 explică:

Eu nu ma las criticat de nimeni! Eu sunt eu și tu ești tu! ywar.Doamne! Nu mai poată sa pună nimeni o întrebare despre sexualitate...ca repede sar uni cu gura...ca ei nu au ce face acasa...numai sa critice.Asa îți vei critica și copii? Poate îți critici deja părinți.Eu nu mai zic nimic, chiar dacă as mai avea destule de spus.