Ai facut o gramada de teste de sarcina, ti-au explicat zeci de oameni (inclusiv eu) ca nu esti insarcinata. Menstruatia o sa iti vina in cateva zile iar, relaxeaza-te odata!
Din intrebarile tale deduc ca esti obsedata ca ai fi gravida. Calmeaza-te, daca 4 teste de sarcina au iesit negative, inseamna ca NU ESTI GRAVIDA!
Cand te ingrasi burta este mai lasata ca sa zic asa, la femeile insarcinate este mai tuguiata .
Pai burta de gravida e mai tare si rotunda iar burta de persoana mai grasuta e moale si are aspect de colacei
Cand esti insarcinata ai o burta mai rotunda. Daca te ingrasi se vede grasimea depusa, e mai lasata pielea. Dar nu imaginea burtii iti dovedeste daca esti insarcinata sau nu. Burta la gravide incepe sa creasca mai aceentuat dupa 3-4 luni, pana atunci poate fi mai nesemnificativ deci pana atunci nu iti poti da seama numai dupa asta.Intrazierea menstruatiei este un semn inca din prima luna, starile de voma pot fi un indice in lunile2-3. Fa un test de sarcina sau cel mai bine du-te la un ginecolog.
Cand esti insarcinata burtica se intareste putin fata de burtica cand te ingrasi.
Ma refer la inceput
Par burta de sarcina e mai tare si e tounda ...pe cand cealalta este moale si nu e prea rotunda arata ca niste colacei
Buna. Am si eu o problema. Am impresia că sunt gravidă. In luna februarie a avut loc actul. As fii acum cam in 12 săptămâni. Am avut menstruatie in fiecare luna. 10 teste de sarcina si toate negative. Simptome de sarcina nu. Dar cand stau pe spate simt ca un fel de puls. Sa fiu însărcinată?