| queenbee_9402 a întrebat:

Hallo...
de ce toata lumea nu ma crede cand spun ca sunt virgina? am 17 ani am corp de manechin ( 90/60/90 ) 1, 75 inaltime
bruneta, ochii verzi... toata fetele ma invidiaza chiar nu ma simt pitipoanca sau ceva in genu`nu vreau sa credeti ca ma laud, nici mie nu-mi place sa am atata invidie in jur.
doar ca toti baietii se uita dupa mine inclusiv cei de 20-25 de ani.majoritatea imi dau cel putin 20 de ani si abia acum termin clasa a10-a... happy.

Răspuns Câştigător
| glamour a răspuns:

Pentru ca in ochii lumii, fetele care arata bine sunt automat facute curve. Asa e romanul. Nu trebuie sa-ti faci griji. Tu sti cum esti si nu trebuie sa dai explicatii nimanui, nu stiu de ce spui ca esti virgina, pastreaza pentru tine, nu ar trebui sa intereseze pe nimeni cati barbatii au trecut prin patul tau. Iar cel ce se va indragostii cu adevarat de tine se va indragostii de frumusetea interioara nu neaparat de cea fizica, si te va iubi indiferent daca esti virgina sau nu.

30 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te cred pentru ca arati bine si in mintea acelor persoane este ca tu ai facut sex cu o multime de indivizi.

| Claire_8948 a răspuns:

Asa si care e faza?

Răspuns utilizator avertizat
| Daniela_8349 a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi mai rar vezi fete FRUMOASE si virgine. Iar fete frumoase, virgine si DESTEPTE foarte rar

| Deloula a răspuns:

Poate din cauza ca le pari foarte matura.nu stiu ce sa spun.

| RawrLexa a răspuns:

Si cu ce vrei sa te ajut rolling on the floor)`.
Sincer chiar cu altceva nu ai ce sa te lauzi!
Ai arata bine, dar aici ai dat dovada de.PROSTIE! rolling on the floor

| Alexiyaaaa a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa ii faci pe ceilalti sa te creada... daca ei nu inteleg.asta e.n-au decat.important este ca u stii cum esti...:X:X

| Narcis2007 a răspuns:

Puteai sa pui si tu o poza cu tine macar sa ne holbam si noilaughing

| Bogdanux a răspuns:

Ce as putea sa cred din palavrageala asta?

| MMihai a răspuns:

20 de indicii ca esti/este pitipoanca
Published on 5 Jun 08, in Diverse.

It has 76 comment.

Lista de mai jos contine stereotipurile pe care le am eu fata de aceasta specie. Avand in vedere ca au loc tot felul de mutatii in cadrul acestei comunitati, lista este perfectibila. Lista a fost conceputa intr-o pauza de lucru si se bazeaza pe observatiile asupra unui esantion semnificativ de persoane de sex feminin pe parcursul a 18 ani de existenta (exact, de la 5 ani stiu ce-i aia pitipoanca).

Asadar, esti/este pitipoanca daca:

Esti tunsa cu breton.
Iti faci buze de Angelina Jolie doar cu ajutorul rujului.
Ai telefon scump, pe care nu primesti nici un telefon.
Soneria telefonului e: cea mai difuzata piesa de la Kiss FM, o manea, ceva nastrusnic (cazy frog, te cauta un fraier etc.).
Garderoba ta contine: blugi cu talie joasa impodobiti din plin cu strasuri si/sau motive chinezesti (dragoni, flori, porumbei etc.) si/sau o fusta pe care o purtai la 15 ani in combinatie cu o pereche de colanti.
Fiecare propozitie din discutia cu prietena ta cea ma buna incepe cu fata – semn ca te-ai civilizat oleaca si nu mai folosesti fa.
Fiecare discutie la telefon se incheie cu te pup pa – a se citi articolul lui de ce?
Jobul tau presupune interactiunea cu lumea: vanzatoare in mall, ofiter de credite la BRD, sampler, fotomodel la auto-showuri, animatoare in discoteca.
Ai o masina despre care nu stii decat ca are 4 roti si un volan.
Detii o oja de culoare: magenta, cyan, rosu-carmin, negru, fuxia.
Stii sa gatesti: cereale cu lapte si apa plata cu lamaie.
Stii secretele tuturor discotecilor din oras (ce chelner serveste bine, unde e mai ieftin, cand sunt petrecerile la care vin oameni cu bani).
N-ai fost in viata ta la munte (daca ai fost, ai urcat in tocuri cui).
Contul de Haifaiv e primul lucru pe care-l verifici dimineata.
Te machezi in bar/in autobuz/in masina (in mers sau la semafor).
Daca te saluta pe strada unul chel mai negricios si mai mic de statura crezi ca te-a salutat Ronaldo. Daca nu e chel, e Cristiano Ronaldo (diferenta dintre cei doi e nesemnificativa pentru tine).
Daca proful de la facultate (drept, comunicare, economie) iti pune 4 inseamna ca are ceva cu tine. Daca-ti pune 10 inseamna ca te vrea.
Telefonul (verde, roz sau alta culoare nefireasca pentru un telefon) e cu clapita si e cel mai bun aparat foto pe care il poate concepe mintea ta.
Daca partenerul de discutie pronunta cuvantul metempsihoza ai senzatia ca te face bolnava mintal.
Te-ai enervat citind cele 19 indicii expuse mai sus, pentru ca se potrivesc in totalitate personalitatii tale si, desi le consideri niste chestii normale, te agaseaza gandul ca lumea te citeste de la o posta.

| queenbee_9402 explică:

Chiorule... eu ti-am zis povestea mea zilnica. n-am de ce sa te mint, pentru ca asta e adevarul happy...

| MMihai a răspuns:

PIŢIPOANCĂ Tanară bucată feminină, ce intruneşte cel puţin două din urmatoarele condiţii:
imbrăcăminte provocatoare ce scoate in evidenţă calităţile fizice, eventual sumară, eventual ‘by designer’, cu sau fără logo. moto-ul e: nu contează cum arată, e de firmă.
aspect ingrijit (coafat, manichiura, machiaj, mireasma imbietoare) spre fals şi plastic. ex: unghii false, extensii de păr, solar, gene false, lentile de contact, tocuri (chiar dacă e in trenul personal in drum spre mare).
fizic intregit de zambete largi pentru diversi masculi cu potential, o bine-dezvoltata tehnica de flirt adaptata tuturor situatilor, plăcerea supremă fiind să aibă caţi mai mulţi admiratori. in acest fel ea işi reconfirmă statutul de femeie fatală.
flegmatism fata de restul muritorilor, are impresia că este femeia ideala, fiecare din piţipoance se declară unică, toti o invidiază in viziunea ei, pentru că ea este perfectă.
suferă de mania persecuţiei, are mulţi duşmani şi tocmai de asta ii place să se afişeze in diverse ipostaze (considerate de ea sexy) ca să moară duşmanii de ciudă.
are un gust incredibil de prost la haine, o putem vedea in combinaţii de trening + bijuterii masive de aur

| Kriisyi a răspuns:

Mah da ce modesta esti...sa nu cumva sa dai pe`afar` la cat de modesta esti rolling on the floor...

| Rurouni a răspuns:

Sincer? eu cred ca ai scris asta ca sa te lauzi si sa primesti laude. Si poate pica si vreun fraier care se arata interesat sa te scoata la un cico si o savarina.

| MMihai a răspuns:

MesajSubiect: TOP 10 amanunte care fac din pitipoanca femeie Dum Noi 02, 2008 3:18 am
1. Pitzipoanca se da cu o tona de ruj,sclipici,parfum Dior cumparat din fata Mc Donald’s-ului de la Unirea, fixativ, rimel DAR are ceara in urechi si-i put picioarele.

2. Pitzipoanca iubeste manelele.Ca sa fie si ea cool, uneori o arde house.Dar dupa prima bere Sorinel Copilu de Aur e pe sistem! Cum ce sistem, draga?! Turbo!

3. Pitzipoanca poarta ochelari de soare in baie.Cu ce ocazie? Are sedinta foto pentru hi5 draga!

4. Pitzipoanca are unghii lungi sau unghii puse.

5. Pitzipoanca ar vrea sa ma f.a pe mine ca, vorba aia, apar la televizor.

6. Pitzipoanca viseaza la o cariera in televiziune. Aproape intotdeauna reuseste.

7. Pitzipoanca adora semintele de floare si le iubeste pe cele de bostan.

8. Pitzipoanca citeste toate revistele mondene pe care le considera ca niste mici Biblii!

9. Pitzipoanca se fotografiaza cu telefonul si langa un ***, daca e un *** interesant.

10. Pitzipoanca este fan Andreea Spatar si-l pune pe gagic sa-i dea palme in timp ce si-o trag iar ea urla in extaz "Asa Boscheeeet!"

| vrrra a răspuns:

@RawrLexa sunt de acord cu ea.

Puteai sa spui ca esti frumoasa si era suficient, nu ne intereseaza ce masuri ai si ce inaltimea.

Aa si intrebarea ta nu are ce cauta la categoria asta.

| Serafir a răspuns:

Daca imi placi te iau de nevastahee hee)

| Addiction a răspuns:

Cel mai bine e sa nu bagi in seama parerile altor. e important ca stii tu adevarul. intr-adevar fetele frumoasa sunt automat conciderate... fete usoare.

| MMihai a răspuns:

10 motive sa nu devii pitipoanca...
In zilele noastre, a aparut moda "pitipoancelor"...Pe scurt,o pitipoanca este aceea fata care cauta sa fie faimoasa, sa fie inconjurata de lume care sa o invidieze, o tipa plina de arfe... Iata cele 10 motive care va pot determina sa spuneti : NU SUNT PITIPOANCA!
1.Nu esti pitipoanca daca The Rolling Stones, Led Zeppelin, UB40, The Beatles, AC/DC si alte formatii de acest gen reprezinta pentru tine mai mult decat niste mosnegi care cantau despre orice in afara de bani, masini, femei si dusmani.
2.Nu esti pitipoanca daca in garderoba ta ai cel putin o tinuta business. Daca business e un cuvant prea tare pentru tine, te poti intoarce la colanti. Valabil si daca nu iesi din casa imbracata in galben, verde si mov, simultan.
3.Nu esti pitipoanca daca ultima trusa de machiaj cumparata a fost anul trecut de revelion pentru petrecerea de la restaurant, iar pentru a te machia ai nevoie de programare la cosmetica. Pitipoancele sunt recunoscute pentru talentul lor de a combina toate culorile dintr-o trusa de machiaj, pentru o simpla iesire pana la colt, ca sa cumpere paine.
4.Nu esti pitipoanca daca ultima trusa de machiaj cumparata a fost anul trecut de revelion pentru petrecerea de la restaurant, iar pentru a te machia ai nevoie de programare la cosmetica. Pitipoancele sunt recunoscute pentru talentul lor de a combina toate culorile dintr-o trusa de machiaj, pentru o simpla iesire pana la colt, ca sa cumpere paine.
5.Nu esti pitipoanca daca o iesire in club pentru tine inseamna un eveniment si nu este echivalent cu mersul la buda. Adica nu il practici zilnic.
6.Nu esti pitipoanca daca stii sa prepari macar o mancare traditionala romaneasca, iar Mac si KFC reprezinta doar destinatii ocazionale si nu fac parte din rutina zilnica.
7.Nu esti pitipoanca daca "Auzi fata" e o expresie care te zgarie auditiv.
8.Nu esti pitipoanca daca nu ai cont pe HI5, iar daca ai, nu iti adaugi poze noi facute cu telefonul in oglinda, cel putin o data pe zi.
9.Nu esti pitipoanca daca ai citit acest articol pana la sfarsit, si acum zambesti, gandindu-te la o tipa care se incadreaza perfect profilului. Tu nu te simti cu musca pe caciula, pardon, pe coafura.
10.Nu esti pitipoanca daca ai o masina la care stii sa faci plinul, sa deschizi capota si culmea, poti schimba si roata de rezerva, fara ajutor, daca e cazul. Daca nu ai o masina, cel putin stii cum se schimba roata de rezerva la una.

| MMihai a răspuns:

Ce este pitipoanca? Greu de gasit o definitie exacta, desi termenul il auzim in tot felul de discutii si contexte, fie in viata de zi cu zi, in mijloacele de transport in comun, fie in mass media (de curand la emisiunea lui Mihai Morar de pe Antena 2, Rai da' Buni, sau folosit in mod constant de catre Mircea Badea). Un lucru este cert: pitipoancele exista si se pare ca in numar foarte mare.

In urma unui Google search am gasit urmatoarele definitii. Pe dictionarurban.ro ni se spune ca pitipoancele sunt acele fete de liceu cam indecise si confuze - "fete de liceu care poarta pantofi sport de skate, centura punk si freza emo; inca nu stiu ce gen de muzica asculta". Tot aici ni se da si un sinonim pe care nu l-am auzit folosit niciodata - "li se mai zice si 'ăriţe', datorita faptului ca pot fi incadrate la oricare categorie: punk-arite, drum'n'bass-arite, house-arite, roack-arite... etc."

Nu cred ca lumea foloseste acest termen pentru a se referi la acel gen de fete. De exemplu, stiam ca aceasta categorie a fost denumita "pokemoni" si include nu doar fetele care se potrivesc acestei descrieri, ci si baietii. Pentru ca aceasta definitie nu se potriveste deloc cu imaginea pe care o aveam despre cum arata si se comporta o pitipoanca, am mers mai departe si am gasit pe 123urban.ro o alta definitie, de aceasta data ceva mai satisfacatoare: "Tanara bucata feminina, ce intruneste cel putin 3 dintre urmatoarele conditii: imbracaminte provocatoare ce scoate in evidenta calitatile fizice, eventual sumara, tocuri, aspect ingrijit (coafat, manichiura, fard, mireasma imbietoare), fizic intregit de zambete largi pentru diversi masculi cu potential, flegmatism fata de restul muritorilor si o bine-dezvoltata tehnica de flirt adaptata tuturor situatilor."

Se pare ca de la aceasta definitie au plecat si autorii blogului pitipoanca. Ascensiunea pitipoancelor a inceput odata cu rubrica Fata de la pagina 5 din ziarul Libertatea, a continuat cu si mai celebra rubrica Vremea prezentata de... care a transformat pitipoance anonime in celebritati al caror nume a inceput sa fie prezent la tot felul de emisiuni de genul Capatos, Teo, Maruta sau care au intrat chiar in politica, vezi Simona Sensual.

Insa apogeul afirmarii pitipoancelor a fost atins prin nebunia de pe hi5. Puteti vedea pe blogul pitipoanca nenumarate exemple de poze cu pitipoance, plus comentarii si reactii.

"Ce le place la pitipoance?"
- exhibitionismul pe hi5, pe youtube, daca se poate si in reviste de orice fel.
- plimbarile in mall, iesitul in locuri "selecte" cum ar fi Bavaria, Maxx etc.
- masinile scumpe, cat mai scumpe, cat mai SUV sau decapotabile, cat mai Audi A4, TT, Mertan, Bemveu'; daca inca nu au un "iubi" cu o astfel masina atunci se inscriu la modeling si calaresc capotele masinilor de lux la SIAB sau targuri similare.
- hainele scumpe, dar daca nu si le permit pentru ca inca nu au agatat un "cavaler mercantilist", se limiteaza la imitatiile mai ieftine, dar care sa acopere cat mai putin din pielea rumenita la sedintele de la solar; se poarta decolteul, buricul la vedere, eventual cu un o bucatica de sticla colorata in el, pantaloni cu talie joasa - rinichi in vant, chiloteii tanga la vedere si neaparat un tatuaj in zona lombara, un tribal sau un fluturas, numit si "tramp stamp".
- accesorii colorate sau stralucitoare: aur cat cuprinde in combinatie cu plastice roz sau de alte culori care sa atraga privirile.
- in materie de barbati pitipoancele prefera "irineii" sau manelistii; toate o admira pe Moni si o considera o femeie realizata, stilata...
- in materie de muzica: asculta comercialul, asta insemnand o salata de varza care cuprinde manele, melodii hip-hop, house, rock cam tot ce este dat pe U TV sau Kiss TV.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Nu vreau sa fiu rea dar... sa fim seriosi straight face. zici ca nu te dai mare dar de fapt asta faci!

iar in privinta intrebarii tale... sa-ti explic straight face deci arati bine iar la noi in Romania tooate bunaciunile sunt f@#@$te deja la 17 aniwinking

| MMihai a răspuns:

Ți-am copiat de pe net diverse prostii, despre persoana declarată pițipoancă! Ca să știi și tu ce înseamna cuvântul respectiv!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai tu corp de manechin dar esti urata.si atunci se explica.

| Anonim_7591 a răspuns:

Da inteleg ce vrei sa spun si eu sunt cam in aceeiasi situatiehappy dar nu-i baga in seama...o sa treca, cu timpul

| Anonim_7591 a răspuns:

A da si... fetele frumoase se lasa mai greu pentru ca au pretendenti destui...mai de graba fetele urate se lasa repede pentru ca daca nu se lasa repede nu mai prind ocazia.

| alexandra_8857 a răspuns:

Fetele virgine sunt cele mei valoroase.

| Fetitza_9736 a răspuns:

Este idul meu me_alina_cristina_21 si o sa iti spun de ce.

| rolly3342 a răspuns:

Imi dai si mie facebookul tau? tongue

| titza a răspuns:

Bravo tie! daca te pastrezi asa pana in noaptea nuntii si vei face sex cu barbatul cu care vrei sa traiesti tot restul vietii fara sa il inseli sau sa te insele el pe tine jos palaria si ma aplec in fata ta

| anedreaeaaa a răspuns:

Cred ca ti-ai dat seama ca asta nu e o intrebare.Sunt sigura ca esti o copila de vreo 13 ani care vrea si ea sa o bage in seama.Adica sa fim seriosi.Ai pus intrebarea asta doar ca sa te lauzi cu ce nu ai. Ne spui ce fel de par ai, ce culoare au ochii tai, ce marimi ai.Ne doare in c**.Si de unde stii tu ma rog ca nimeni nu crede ca esti virgina? Ti-a spus-o vreunu pe strada " Ma eu nu cred ca esti virgina".Si pe bune cica "Si aia de 25 de ani seuita dupa mie".
1.Chiar daca ar face-o, sunt 101% ca chiar iti place chestia asta
2.Ce ne pasa? Din nou te lauzi, chiar daca nu e adevarat.Crezi ca toti baietii din lume umbla dupa tine cu limba scoasa, gata sa te f*** 25/24?
Scuzati nu m-am putut abtine=]]