| TurnOn a întrebat:

Heeei! m-am intalnit undeva cu un baiat, ma rog nu am prea vb dar radeam cand ne uitam unul la altul(ne intalneam des privirile) chestia e ca e cu 6 ani mai mare ca mine, fie ca el e de treaba (nu ca multi alti baieti) si suntem prieteni pe fb. Aseara i-as trimis cand era offline "Hei I just met you, and this is crazy but here's my facebook so talk me maybe! " iar azi cand m-am uitat el era offline dar mi-a scris " Heei big grin " ce sa fac? ce sa-i mai scriu? nici nu stiu ce sa vb cu el! Mie sa nu-l plictisesc (fie ca cred) dar despre ce as putea vb cu el? In mare stiu ce-i place dar el e FOARTE amuzant si si eu vreau sa fiu! Funda la cele mai multe solutii bune!

2 răspunsuri:
| ramonika125 a răspuns:

Fi deschisa cu el, si vorbiti despre orice, si fi sincera asta o sa-i placa foarte mult, incearca sa nu vorbesti despre fostii tai prieteni, varsta chiar nu conteaza, intre mine si iubitul meu sunt 10 ani, si ne-am indragostit la prima vedere, daca vezi ca el nu mai zice nimic, invita-l la un suc ca sa mai discutati. sper ca te-am ajutat. funda?

| Nifra a răspuns:

Fi tu insuti, incearca sa fii cat mai natrala si sa vorbiti despre lucruri care va plac amandurora. Incearca sa-l inviti la o plimbare prin parc big grin Fii cat mai zambareata, e bine sa fii asa daca spui ca el este amuzant. Bafta big grin