| Ralixu16 a întrebat:

Hei! Am o mare, mare problema. Am 20 de ani si nu am avut pana acum o relatie/primul sarut. Mi-e foarte teama ca situatia asta o sa continue pentru ca sunt rari baietii care cauta o relatie serioasa, iar primul care ar afla/deduce chestia asta ar fugi mancand pamantul. Ma simt ca o ciudata, ma simt inferioara, incapabila sa am o conexiune atat de puternica cu un baiat. Am avut o experienta, pot sa zic, cu un baiat, insa nu s-a ajuns la sarut din cauza faptului ca eram prea inhibata de subiectul asta. As vrea niste pareri sincere, sfaturi. Mersi!

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Mie chiar nu mi se pare nimic ciudat sau,, anormal" in chestia asta.
Sunt baiat, iar daca eram fata, mai mult ca sigur ajungeam si eu sa fiu asa ca tine, singura la 20 de ani sau poate chiar tot restul vietii.
Imi place totusi ca vrei o relatie serioasa. Esti tu,,o specie rara ", dar macar esti un exemplu bun pentru celelalte panarame care trec teste de sarcina dar nu trec bac-ul rolling on the floor) (vorba aia).
Ma rog. tot ce pot sa-ti spuns este sa astepti pana vei gasi baiatul potrivit pentru tine. Incearca si incearca pana gasesti unul potrivit. Daca o sa intalnesti unul si o sa iesi odata cu el in oras te sfatuiesc sa pari FOARTE FOARTE FOOOOARTE serioasa si indiferenta la inceput. Incearca sa pari tipul ala de fata care are foarte mari pretentii de la un baiat, care cu greu i se poate castiga increderea, dar o poate pierde foarte usor si genul de fata foarte greu de cucerit si sa nu pari deseori impresioata de el. Poate doar daca zice ceva inteligent. Insa sa nu pari impresionata de BMW-ul lui laughing. si sa pari foarte indiferenta. Gen.,, nu-ti convine? Ok, poti pleca happy ". Si genul de fata care e foarte greu de prostit si dus cu zaharerul. Baietii aia pusi pe glume, nu suporta o fata de genul asta. rolling on the floor)) Ele vor de alea mai distrate mai,,cu P***a in gand " si bineinteles mai proaste. Pentru ca alea proaste si naive sunt usor de adus in pat.winking. Deci tu incearca sa pari fix opusul. Chiar daca tu poate esti mai pasnica, buna la suflet si care se implica intr-o relatie foarte mult si care are o inima mare. Dar gandeste-te ca poti da de un prost cu,,o masca" care sa profite de treaba asta. happy Adica te face sa-l iubesti foarte mult pana cand ajungi intr-un punct in care ai fi in stare sa faci aproape orice ca sa nu-l pierzi. Ceea ce e gresit. sad. Dar daca dai de un baiat la fel ca tine, care isi doreste o relatie serioasa, cand o sa te vada ce atitudine de,,profesoara" ai, nu o sa te mai lase. laughing Pentru ca na,, specimene rare cu specimene rare si cocalarii cu,, reginele". Adica si baiatul ala poate nu suporta tipul ala de fata des intalnit in ziua de azi si cauta una care stie ce vrea de la viata.
Inca o chestie. Nu e bine sa ai acea teama de a fi singura toata viata. Crede-ma, nu e bine sa o ai. Ori gasesti pe cineva asa cum doresti tu si iti petreci viata langa el, ori ramai singura si linistita happy. Uite o vorba de la mine :,, Mai bine ramai singura decat sa stai cu cineva care sa-ti ruineze viata". Adica stiu ca probabil iti doresti pe cineva cu care sa formezi o relatie si daca e sa tina, mai tarziu sa va formati o familie. Insa chestia asta nu e tocmai obligatorie. Nu este o lege sau ceva ca vai de mine, fiecare om trebuie sa se casatoreasca si sa faca copii sa aiba grija de ei si alte cacaturi. Nu chiar, fiecare isi traieste viata cum vrea. Daca tu, in incercarile tale de a gasi un baiat, dai numai de prosti, atunci nu-i nimic. De cat sa alegi unul care este,, asa si asa" si sa te trezesti cu o surprinza mai tarziu cum ar fi ca bea, fumeaza, cheltuie banii pe prostii, bani care trebuiau sa fie folositi pentru copil. Mai bine cu pici decat cu un,, barbat" de genul. Macar pisicile nu o sa-ti faca probleme cum ti-ar face un specimen de ala. Faza e ca, tu acum, avand 20 de ani, esti panicata si intr-un fel,, dispera " dupa gasirea unui baiat, pentru o relatie. Si toate chestiile astea te fac sa te grabesti, stii? Si de aici iti poti da seama ce o sa se intample dupa proverbul,, graba strica treaba". happy Eu te sfatuiesc ca. daca intalnesti un baiat si ti se pare tie ok, eu zic sa incepi o relatie cu el dupa minim 3 luni de cand va cunoasteti. Oricum, cu cat e mai lunga perioada aia in care sunteti prieteni, cu atat e mai bine. Pentru ca ajungi sa-l cunosti mai bine, sa stii cat mai multe despre el. Si dupa iei tu decizia daca e potrivit sau nu.
Apropo, la primile intalniri, fi foarte atenta la orice detaliu. De exemplu, puteti iesi la un suc. Este foarte avantajos pentru tine daca este prima intalnire. Poti lua in considerare : despre ce vorbeste, cum vorbeste (modul de exprimare), cam ce face in timp ce vorbeste, unde se utia, etc. Pe scurt. limbaj corporal. Asta da de,, gol" omul de cele mai multe ori. happy.
Si vezi cam si din ce motiv iese cu tine. Oricum de asta te-am si sfatuit ca perioada aia in care sunteti prieteni sa fie cat mai lunga. Adica sa fim seriosi ce baiat ar mai sta atat timp dupa o fata pentru a forma o relatie? Nu vezi cum e acum? De la prima intalnire deja se da si primul sarut. Asa. daca dai de un baiat mai destept si o sa vada in tine ceva special, bineinteles ca nu o sa te lase si ca ar mai astepta pentru tine. Nu ca. daca in maxim 2 saptamani nu vrei sa fii impreuna cu el, hai pa! Un baiat care te merita nu ar face asa, nu te-ar lasa pentru ca te-ar considera speciala si daca ar face-o dupa nu ar mai gasi pe alta ca tine. happy Asta e un test destul de important, pe care te sfatuiesc sa-l faci.
Cam asta a fost tot ce am avut de spus. big grin Mult noroc! Si nu fi trista. Stau pe site-ul asta de un an si crede-ma ca am mai vazut fete de varsta ta care nu au avut nici o relatie / primul sarut, exact ca tine. big grin. Ba chiar si baieti. happy. Eu ti-am zis ce trebuie sa faci ca sa nu fii dezamagita de acel baiat. Acuma daca ma pui sa-ti zic metode de a-l gasi, crede-ma ca nu stiu. Doar asteapta si o sa-ti apara in fata sau poate o sa va cunoasteti printr-un mod special big grin.
Acuma stai sa fac un mic rezumat rolling on the floor)
1. Sa nu ai acea teama de a ramane singura. Daca nu gasesti un baiat potrivit pentru tine, aia e.
2. Sa fii foarte atenta la el. Nu uita de limbajul corporalwinking E o prostie aia sa te uiti in ochii lui rolling on the floor)). Uita-te la maini, la fata.
3. Prelungeste perioada in care sunteti prieteni. Dupa cum am zis unul care e,, disperat" dupa o relatie nu ar sta langa tine, luni bune.winking Insa un baiat care te vrea neaparat si care nu ar accepta alta fata, va sta. happy

23 răspunsuri:
| BlyeeetAK47 a răspuns:

Da-mi o poza cu tine.

| cosmin986522 a răspuns:

Stai linistita ca in situatia ta sunt multi, am fost si eu, oricum o sa-ti gasesti persoana potrivita pana la urma

| RAY a răspuns:

Sa stii ca noi cautam relatie serioasa cu fete serioase care arata semne de disponibilitate, cautam fete pentru aventuri in perioada pubertati dar dupa o varsta cam dupa 25 ne vine si mintea si cautam ceva serios,depinde de fiecare in parte desigur, nu e adevarat ca nu sunt baieti dar voi dragele mele aveti pretenti mari, mam vazut si cu urate de curiozitate si aveau pretententi sa fie bogat, frumos, inalt, personalitate alfa nici 3% din masculi din noi nu suntem asa, parerea mea este ca ai pretenti mari de la baieti, sigur ai baieti bagati in lista ta de prieteni dar aia nu te atrag ce sa faci, viata e grea ce va atrage pe voi sunt rari barbati pe placul vostru

| Ralixu16 explică (pentru Nemessys):

Ce pot sa spun, m-ai uns pe inima happy. In sfârșit cineva care știe sa încurajeze intr-un mod frumos și mai ales, sincer. Privitor la ce ai spus tu, nu sunt genul de fata care da tot din casa la prima întâlnire. Încrederea mi-o capeți foarte greu, și da, chiar aplic perioada aia de cunoaștere de care ai spus tu. Mi s-a spus ca sunt și foarte misterioasawinking Probabil din cauza faptului ca ma deschid greu nu s-a găsit cel cu răbdarea necesară. Și aici nu ma refer la faptul ca sunt antisociala, doamne ferește laughing, doar ca nu discut chestiile personale, nu spun multe despre mine, totul il las la percepția celuilalt si la interesul lui in a afla mai multe. Îți mulțumesc din nou pentru răspuns, mi-ai făcut seara mai frumoasa happy

| Ralixu16 explică (pentru RAY):

La partea cu bani, mașini țin sa te contrazic, nu sunt materialista, iar la partea cu atracția, de ce as începe o relație cu cineva care nu ma atrage? Doar de dragul de a avea o relație? Mai bine lipsa.

| Ralixu16 explică (pentru cosmin986522):

Mulțumesc pentru încurajare! happy

| RAY a răspuns (pentru Ralixu16):

De acord cu tine de ca sa stai cu un baiat de care nu esti atrasa, nu m-am referit la tine ca ai fi materialista si ca cu cat ai multe pretenti cu atat vei gasi mai greu un barbat pe placul tau, sunt si barbati frumosi mai rar da sunt sperante sunt

| Ralixu16 explică (pentru BlyeeetAK47):

Ai rămâne surprins

| Nemessys a răspuns (pentru Ralixu16):

Chiar nu ai pentru ce. Mi-a facut placere. big grin
E foarte bine ceea ce faci. Unele spun tot ce este de spus la prima intalnire. Inloc sa-l lase pe baiat sa le descopere. Bine. ceva asa de baza, nu strica, insa chestiile mai avansate, ar trebui sa le descopere el. Culme e ca, la chestii de genu, TOATA LUMEA, zice numai si numai lucruri bune. Gen : sunt o persoana, asa, asa, asa, asa si bla bla bla. Dar nu ar zice chestii de genu : ahm. am o problema cu..., sau,, ma enervez repede" sau,, sunt uneori cam..." si alte lucruri de genu laughing adica defecte. tongue
E foarte bine ca tu esti mai misterioasa si ca nu esti,, parasuta". Ma refer La gura, nu la **** laughing)
Ce pot sa iti mai zic decat inca o data, iti urez mult succes, sper sa gasesti un baiat care sa te merite. happy Ai 20 de ani, hai ca acum mai sunt de aia care vor relatii serioase. Nu ca la varsta mea (16). dar sunt baiat. happy
O seara (sau mai bine zis noapte) frumoasa si tie. happy Sau dimineata. cine stie cand citesti asta laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Ralixu16 explică (pentru Nemessys):

Respect pentru gândirea și concepțiile tale la 16 ani, puteam sa jur ca ai peste 20 laughing)

| Nemessys a răspuns (pentru Ralixu16):

Nu e prima data cand o aud rolling on the floor)))

| LadyRoses a răspuns:

Calm, o sa vina și timpul asta. Eu am 17 și până acum am avut un singur prieten. Și la mine a fost asemănător, deci înțeleg prin ce treci.

Nu toți băieții îti vor corpul, poți găsi foarte multi care te iubesc pentru ceea ce ești.

Nu mai caută iubiri, inima ta o să iubească atunci când o sa fie pregătită.

Multa bafta!

| denisTiky a răspuns:

Eu sunt alesul vietii tale. Alege-ma pe mine si eu te voi alege daca ai curu mare si picioare de pitipoanca

| FAndrei a răspuns:

Ok, nu ma pot abtine, am sa spun altfel, ce ai spua tu, si stii ca e adevarat:
Sunt o tipa ce a refuzat o groaza de tipi, pentru ca il vreau pe acel anume, creat in imaginatia mea, acel tip ce ma va face sa simt ca sunt iubita si apreciata, dar ii voi ignora pe toti ceilalti ce imi vor da atentie, din cauza ca nu sunt la nivelul meu, eu am alte standarde, vreau sa fiu exact ca tipele de pe Instagram, Revista, Televizor, etc.
Vreau sa conectez cu un tip, insa nu pot cu oricine, pentru ca nu ii gasesc atractivi, pentru ca eu in mintea mea vreau ceva deosebit, ceva ce nu se gaseste la un tip normal.
Aveti mintea stricata si va creati niste standarde ireale, si veniti aici, ceea ce mi se pare ironic, sa va plangeti ca nimeni nu vrea sa fie iubitul tau, fara sa iti pui intrebarea, oare ce am facut eu ca sa imi ies din zona de confort si sa incerc sa gasesc un tip, poate ar trebui sa ofer o sansa tipului ce nu are look-ul lui BredPitt, poate ca voi reusi sa conectez cu el.
Problema nu e la ceilalti ci in capul tau, iti meriti soarta, mai ales daca arati si bine, am fost cu femei, si pot sa iti zic ca nu pot suporta tipologia ta, sunteti invatate sa primiti, pun pariu ca nu ai muncit o data in viata ta si ca Tati ti-a rezolvat orice pofta.
Din pacate o sa atragi numai barbati ce or sa se foloseasca de tine pe viitor, pentru ca esti atrasa numai de astfel de barbati, barbatii ce duc lipsa ca sa zic asa de dragostea unei femei, aceia isi vor vinde jumatate din suflet pentru ea.
Nu o sa ma astept sa intelegi, si sunt sigur ca nu gresesc cu absolut nimic, iti meriti soarta, pup!

| FAndrei a răspuns (pentru Nemessys):

Scuze ca iti zic, dar greseti grav, se vede ca nu ai experienta si ca vorbesti strict din ideile preconcepute de societate, mai specific de acei oameni ce nu pot obtine o relatie sau care nu inteleg cum sa conecteze o femeie si nu au nimic de ofeirt celeilalte persoane.
Personal iti zic ca m-am culcat cu tipe dupa primele 3 ore dupa ce am iesit la date, cu toate ca ele aveau in cap idea ca nu trebuie sa faca sex la prima intalnire. Oameni se duc mult prea mult dupa ce zice societatea si nu dupa ce simt, tipele cu care m-am culcat imediat dupa, am conectat cel mai mult, deoarece erau open mind, recunosc ca stiu sa ma fac placut si redau incredere, si s-au simtit in siguranta langa mine, dar au facut ce au simtit, fara sa fie muatrate de societate. Normal ca Ralixu nu o sa cedeze si nu o sa se culce cu baiat la prima intalnire, pentru ca recunosc, baietii sunt putin pussy, si nu sunt deloc dominanti cu femeia, gen sa ia ei hotararea de a o face, ma rog, e alta discutie aici, dar trebuie sa recunoasca absolut orice fata de aici, ca o data ce iese cu tine la intalnire, are in minte faptul ca o sa se culce cu tine, repet, intalnire, nu o iesire ca intre amici.
Sexul deschide o persoana extraordinar de mult, practic o sa descoperi imediat daca tipul doar voia sa te **** sau nu, fara sa o lungesti 3 luni si dupa sa afli ca doar voia sa te ****, pierdeti timpul amandoi.
Daca tipul crede ca esti o curva pentru ca s-a culcat cu tine la prima intalnire si iti e frica ca iti este afectata imaginea, scuze, dar ti-ai ales prost tipul, sunt tipi deschisi si inteleg lucururile astea altfel.
Incetati cu conceptia asta, sunt doar frustrarile unor oameni tristi, trebuie sa faci ce simti, daca simti ca tipul e ok si vrei sa te culci cu el, fa o.

| FAndrei a răspuns (pentru Nemessys):

P.S nu mai da sfaturi legate de relatii sau dating, nu ai experienta! Indrumi oamenii gresit!

| Ralixu16 explică (pentru FAndrei):

Eu zic sa îți prezinți frustrările in alta parte, chiar nu am nevoie de mega experiența ta in femei. P.S: dacă nu cunosti, nu mai comenta aiurea!

| FAndrei a răspuns (pentru Ralixu16):

Primul pas catre adevar, si catre a deveni o persoana mai buna si a te imbunatatii, este autoinspectia. Nimeni de aici nu o sa iti spuna pe sleau lucrurile, pentru ca ei stiu ce vrei tu, vrei atentie, vrei sa ti se dea dreptate, ca nu e vina ta ca nu ai avut un iubit, insa stii si tu ca realitatea nu e asa. Am fost dur, pentru ca asa e realitatea, nu o sa iti dai seama, ti-am zis, esti fata lui tati, dar la un moment dat vei da fata cu viata, si te vei lovi puternic
Decizia e la tine, daca crezi ca mi-am expus frustrarile sau doar am spus adevarul despre personalitatea ta si ce trebuie sa faci sa obtii, un asa zis "prieten".

| Ralixu16 explică (pentru FAndrei):

Din moment ce nu ma cunosti, nu știu cum poți afirma tu ca sunt "fata lui tati". Nu sunt nici pe departe, chill. Așa ca te sfătuiesc sa îți prezinți experiența ta in a cunoaște personalitatea oamenilor in fata celor care sunt atât de incapabili sa ți-o accepte. Kisses!

| FAndrei a răspuns (pentru Ralixu16):

Daca zici tu, eu tot nu te cred, pentru ca nu intelegem la fel ce inseamna fata lui tata, dar ma rog, e o dicutie moarta, succes in viata!

| Justme1997 a răspuns:

Surioară laughing

| Ralixu16 explică (pentru Justme1997):

Oh, daaa laughing) te inteleg perfect happy