Sunt fata, dar tot nu pot sta fara sa zic ceva!
Ai buze subtiri si nas mare, so?! Nu e raie sa se ia!
De ce sa nu se indragosteasca cineva de tine? Crezi ca toti baietii sunt perfecti? Daca se indragoste de tine unu cu nasu mare si buze subtiri?
Nu iti mai fa atatea griji, nu mai fi complexata! Daca tu te privesti asa, o sa ii determini si pe ceilalti sa te priveasca tot asa. Insa daca tu te simti bine in pielea ta, ei nici nu vor observa defectele tale! Din cate spui tu, ai mult mai multe calitati decat defecte!
Parerea mea este ca pentru un baiat serios si care nu vrea joaca, nu conteaza aspectul fizic, pana la urma daca el se simte atras de ea nu conteaza cum arata
Intra pe facebook.com si cauta CRETU LILIA MADRID... si ea e fata despre care vorbesc... te rog sa-mi raspunzi daca ai gasit-o
Incearca aici http://www.facebook.com/cretu.lilia?sk=photos
Poza principala se vede doar fata ci cu un mar in mana
Ai vazut toate pozele?
Nu ca nu merge are profilul privat imi dai te rog id tau te rog poate mai vorbim
ce zici esti o fata draguta si de treaba te pup
Pai adauga-ma in lista ta de prieteni pe facebook, caci aceea sunt eu ![]()
![]()
![]()
![]()
Buna Alina,da te poti indragosti de o fata pot sa fie ea cat de imperfecta daca ea te face sa te simti bine in prezenta ei nu este nici o problema,majoritatea barbatilor sunt atrasi de tipele"trasnet" dar ei vor decat sa le f**a nimic mai mult,dar daca vrea sa aiba o relatie de durata fiecare baiat cauta o fata cu care sa se potriveasca si sa se poata intelege si aici depinde de fata cum isi propune sa atraga un barbat spre ea dar daca crede ca cu corpul ei "trasnet"ii are pe toti la picoare se inseala amarnic, cu micile inperfectiuni pe care leai enumerat tu acolo nu cred ca vei avea probleme, SUCESxD
Eu ti-o spun ca fata, cand iubesti cu adevarat pe cineva ii iubesti si defectele. daca stai si te gandesti " aa nu. are nu stiu ce nas. " inseamna ca nu o iubeste, sau nu o iubeste suficient :*
Nu conteaza aspectul fizic, conteaza caracterul. Oricum nu poti spune daca cineva s-ar putea indragosti de tine sau nu dupa aspect, sau ca ai un caracter bun, conteaza cum te vede cel ce trebuie sa se indragosteasca de tine! P.S Dragostea trebuie simtita traita impartasita si demonstrata ![]()