| andra4u a întrebat:

Hei. Credeti ca ar trebui sa mai caut o persoana daca m-am suparat dintr-o prostie si el pur si simplu a incetat sa imi mai raspunda vazand ca continui sa fiu suparata, iar dupa ce i-am dat mesaj a doua zi (in general nu caut oamenii, dar acum am simtit ca am gresit) mi-a spus ca daca de acum ma supar din prostii de genul nu vrea sa isi imagineze cum o sa fie pe viitor dupa care nu mi-a mai raspuns din nou. Eu nu sunt genul care sa caute prima, nu vreau sa par vreo disperata, dar nici nu inteleg schimbarea lui brusca de atitudine.

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Ai mentionat faptul ca te-ai suparat "dintr-o prostie". Doar nu crezi ca toti sunt capabil sa ierte si sa treaca cu vederea in secunda doi! Lasa-i timp si arata-i ca iti pare rau pentru gestul tau, daca tu esti cea care a gresit. E foarte important ca ai incercat sa te impaci cu acea persoana si ca ti-ai recunoscut vina, dar poate e nevoie de mai multa vreme ca sa ii treaca supararea.
Si e esential sa nu repeti gestul, pentru ca nu se stie daca mai ai o alta sansa.
Incetul cu incetul va veti impaca si veti fi din nou prieteni. happy

| andra4u explică (pentru dannyel86):

Este vorba despre o relatie mai exact.

| dannyel86 a răspuns (pentru andra4u):

Cu atat mai mult supararea e mai mare cand esti intr-o relatie. El tine la tine si a investit sentimente. Oricine se poate supara dintr-o prostie. E important sa stim cum s-o dregem si sa ne recunoastem vina, acolo unde e cazul. Chiar si intr-o relatie e nevoie de timp. Doar el poate decide daca uita ce s-a intamplat sau daca, din pacate, relatia voastra e un capitol inchis. Nu cred ca ai gresit in asemenea masura incat sa se desparta de tine, dar, daca l-ai prins intr-o pasa foarte proasta, se poate intampla si acest lucru. Lasa-i timp, si arata-i din cand in cand ca te gandesti la el si ca vreti sa va impacati.winking
Restul depinde numai de el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii aroganti si egoisti nu sunt persoane cu care cineva ar trebui sa lege vreo relatie. Daca esti prea mandra ca sa cauti prima atunci nu-ti ramane decat sa stai cu un sclav sau sa mori singura. Voi ati inteles foarte prost notiunea de mandrie, sa fii o persoana mandra nu inseamna sa nu faci niciodata primul pas sau sa nu-ti accepti greselile. Sa fii mandru inseamna sa ai caracter, sa nu minti, sa nu cazi prada tendatiilor, sa alegi drumul corect chiar daca e cel mai greu. Asta inseamna caracter. Voi sunteti doar niste gaste rasfatate cu apucaturi de mironosite. Bafta in a gasi un baiat cu capul pe umeri care sa-ti accepte muterele iesirile orgolioase.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare. Cu timpul o sa intre el in vorba cu tine.