. de fiecare data cand trecem pe langa el, se uita la amandoua, si destul de insistent. Ea nu il place, l-a placut mai demult o scurta perioada de timp, dupa care a inceput sa-mi placa mie. Nu stiu prea multe despre el, decat numele si clasa. Ce as putea sa fac avand in vedere ca se uita ba la amandoua, ba la mine? mi-ar place sa intru in vorba cu el dar nu gasesc un motiv bun. Putin ajutor? Funda.
. de fiecare data cand trecem pe langa el, se uita la amandoua, si destul de insistent. Ea nu il place, l-a placut mai demult o scurta perioada de timp, dupa care a inceput sa-mi placa mie. Nu stiu prea multe despre el, decat numele si clasa. Ce as putea sa fac avand in vedere ca se uita ba la amandoua, ba la mine? mi-ar place sa intru in vorba cu el dar nu gasesc un motiv bun. Putin ajutor? Funda. 					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Imprietenestete cu vreo fata din cls lui si asa afli tot id cum e el daca are prietena etc.
					Incearca sa te imprietenesti cu el. clasicul ''buna. ma numes...(sp numele) '' si etc. si abia pe urma. incerci sa aflii daca si el te place.