Cum poti sta cu un om care nici macar nu se poate controla, dandu-si drumul ca un taran inapt trepanat?
sau poate o face intentionat sa te tina langa el, sa-i faci copil... e bolnav mintal.
fugi, fetito, cat mai ai picioare, ca poate ti le taie si p-alea in somn sa nu mai ai cum sa pleci de langa el!
voi sunteti in toate mintile?
lasa-l pe dzeu, ca nu exista.
acuma ce vroiai, sa ii cresti si copilul lui inaptul ala, ca nu e el in stare sa se abtina?
da-l dreacu si fugi!
ce mai stai fetito? vezi ca te vad, nu ai plecat.
Tind si eu sa cred ca intr-adevar este bolnav mintal. Nu chiar la cel mai serios mod, dar nu stiu de ce stau. Ma crezi ca nu stiu? In legatura cu ultima fraza:''Vezi ca te vad, nu ai plecat.''. La ce te referi?
"dar nu stiu de ce stau".
'Vezi ca te vad, nu ai plecat.''
fa legatura.
ia vino mai aproape sa-ti zic ceva, mai aproape, mai...asa.
get tha f u c k out already!
Majoritatea baietilor nici nu vor sa auda de copil, si prima idee cu care sunt de acord fara nici o remuscare este avortul. Prietenul tau este chiar diferit, prin asta inseamna ca te iubeste, ca vrea sa te tina langa el si este dispus sa-si intemeieze o familie. Insa nu se procedeaza asa. Trebuia sa se consulte cu tine, ce a facut el este ca si cand ar face singur copilul.
Cati ani are el?
Ai timp de măritat și de crescut copii toată viața, dar cu anii ăștia nu te mai întâlnești! Folosește-i în folosul viitorului tău, concentrează-te pe școală!
Să nu te uiți în gura lui că nu-și distruge el viața ci tu!
Ai grijă să nu regreți peste anii ce trec că te-ai luat după el și ți-ai închis viața cu așa ceva de tânără.
Gândește-te doar la tine și la binele tău!
Hei, ciudata poveste... el de ce nu te intelege? Ca vrei o viata oarecum normala, ca nu vrei o familie de acum? I-ai spus toate lucrurile astea? Ai grija cu avorturile, Dumnezeu ti-a dat o binecuvantare atunci, insa nu abuza nici tu de tehnologia zilelor noastre, ar fi trebuit ca dupa avort, stiind ce ai patit sa fi luat pastile contraceptive, si sa folositi prezervativul daca nu, de data asta mie mi s-ar parea prea crud sa mai faci un avort, gandeste-te cate femei plang ca dupa un avort nu au mai reusit toata viata sa conceapa alt copil? Iar tu ai dat cu piciorul unei fiinte inca nenascute care crestea din tine si in tine, eu zis sa te gandesti serios daca viata ta familiala incepe acum sau mai tarziu! Ai grija la fiecare alegere facuta, mult succes!
Nu doar ca ai distrus o viata. dar intentionezi sa-ti faci si tie mai mult rau. FEMEIE INCETEAZA CU AVORTURILe deoarece dauneaza sufletului, dar SI TRUPULUI TAU ENORM SI nu asculta gura lumii!
Ai nevoie la aceasta varsta si DE UN DUHOVNIC URGENT pentru a te pregati sufleteste! DUpa ce ai consultat preotul duhovnic si i-ai spus acestea ( dar invinge rusinea, nu ai de ce sa-ti fie frica de duhovnic. Este doar un martor intre tine si Dumnezeu CARUIA II marturisesti si Cel care iti va oferi linistea sufleteasca). MAi ales acum ai nevoie de liniste sufleteasca pentru ca apoi sa nu existe si mai multe mustrari si chiar deznajdejdea sa apara. NU sunt in masura de-a-l cunoaste pe acest "prieten" al tau, dar daca te iubeste cu adevarat, atunci iti va ramane alaturi. Oricum ai grija la aceasta alegere, dar NUMAI FACE AVORTURI. In acest mileniu al treila exista n situatiii despre cum sa intretii un copil.
"Dumnezeu iti da, si reprezinta o binecuvantare" Poftim? Si de ce nu te-ai gandit la asta mai inainte de a face acest lucru?
Da, asa e inseamna binecuvantare, dar Dumnezeu nu-mi amintesc sa ne fi indemnat sa facem copii in urma unui desfrau. Oricum, chiar si din neputinta, trebuie sa ne recunoastem greselile, dar sa nu le repetam, si NICI TU SA NU MAI REPETI.
http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/avort
Un mic blog ortodo care iti vas raspunda la intrebari, DAR NU OCOLI CEEA CE ESTE IMPORTANT si renunta si tu a mai repeta aceasta greseala.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Mai tine-ne la curent cu ce se intampla..viata ta pana la 18 ani, e telenovela. Iubit de la 14 ani, avort la aproape 18. tendinte bi la 17..la 35 de ani ce o sa iti mai ramana de facut oare?!
Permite-mi sa iti adresez cateva cuvinte. Deci,tu,ca persoana, necunoscandu-ma, nu ma poti cataloga asa. Adica wtf, de unde pana unde ai perceptia asta? Vrei sa zici ca iti dai seama ce fel de persoana sunt printr-un mesaj? Eronat, baietel. Am adresat o intrebare, sa primesc un anume raspuns. Nu abureli ale creierasului tau.
Eu cred, ca trebuia sa te gandesti de 100 de ori inainte sa intretii relatii sexuale, si dupa la fel.Si sa stii, ca fiecare greseala si decizie in viata are si consecinte.
Grea decizie. depinde de caracterul tau sa ai puterea sa mai avortezi odata/dar atunci sansele ca in viitor sa ai copil is mai mici dupa 2 avorturi