| NumeFaraNume123 a întrebat:

Hei, TPU! Am o intrebare care ma cutremura de foarte mult timp. Poate ca ziceti ca mno is mic ca am putini ani ei bine da am 12 ani deci ma consider cam mic.Intr-una ma gandesc-Sexul este ceva normal? Adica asta o sa trebuiasca sa fac si eu( stiu ce e aia sex deci mno de aia mi-e frica) si de aia pun intrebarea asta. Rog seriozitate si fara glume proaste ca v-am spus o intrebare care nu prea gasesti raspuns.

11 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Eu am 20 de ani si imi pun aceeasi intrebare...desi in mintea mea pare ceva abstract raspusul pare a fi da

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu era sexul, acum tu nu erai pe aici sa pui intrebarea asta.Asa te-au facut parintii tai.Nu te-a adus barza.Sexul este pentru perpetuarea speciei nu cum gandesc toti handicapatii cand vine vorba de acest subiect. Unii mor altii se nasc.

| mihai69 a răspuns:

Nu numai că e normal (dacă nu era, tu nici măcar n-ai fi existat), dar nici nu e ceva de care să te sperii.
Evident, făcut la timpul lui și mai ales cu cap. Cu ăla de pe umeri, preferabil!

| Emilian65 a răspuns:

Mai asteapta sa cresti si apoi vei vedea cu siguranta cum se face sex.

| minrest a răspuns:

Sexul este ceva normal, dar nu este ceva obligatoriu. Adica, daca nu vei vrea sa faci sex, nu faci si gata. Nu te insori si atunci e foarte simplu sa nu faci sex.

| R0R0 a răspuns:

Da. Dar nu la varsta asta.

| NumeFaraNume123 explică (pentru R0R0):

Logic ca nu la varsta asta.

| R0R0 a răspuns (pentru NumeFaraNume123):

Asa.

| Phoenixstar02 a răspuns:

Sexul e normal si cand vei ajunge la varsta potrivita iti vei da seama ca e si placut happy Dar pana atunci mai e destul, acum bucura-te de copilarie! happy

| AndreiRadu00 a răspuns:

Sexul e ceva normal cu e de ex respiratul dar toate la timpul lor big grin

| AndreiRadu00 a răspuns:

Sexul e ceva normal cum e de ex respiratul dar toate la timpul lor big grin