| Hhaub a întrebat:

HEI TPU
Au si eu o curiozitate, acum ieri mi s.a terminat stopul si azi am facut sex cu prietenul meu neprotejat. Este vro sansa sa fiu fertila dupa prima zi dupa menstruatie?
Dau funda kiss

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea teoretica de a se forma o sarcina in aceasta perioada de 3-4 zile de dupa menstruuatie este apreciata la maxim 3-5% chiar si in cazul in care in vaginul tau ar patrunde sperma. Insa in realitate se pot intampla dereglari, este adevarat ca foarte rare si din acest motiv sunt considerate ca fiind accidentale.Acesta este motivul pentru care pentru a fi 100% convinsa ca nu vei avea o surpriza este indicat ca sexul sa fie intotdeauna protejat printr-o anumita metoda de protectie.Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

In primele zile(4-5 zile) dupa menstruatie nu esti fertila, deci nu sunt sanse sa ramai gravida.

| IceKitty18 a răspuns:

Normal primele 8 zile inaimte si dupa menstruatie sunt pentru a nu ramane insarcinata.dar nu ma prea incred in asa ceva si folosesc mai mereu prezervativ.

| AnaderolAnele a răspuns:

Trebuie sa numeri 9 zile dîn prima zi când ți.a venit. Din a 9a și pana la a 14a sau a 15a ești la ovulație. Deci dacă ai menstruatie de 3 zile 4 zile poți face ce vrei dacă te tine mai mult maxim 6 poți vreo zI 2 dar după numai. Sper ca ți.e de folos raspuns meu happy

| AnaderolAnele a răspuns:

Numeri 9 zile începând cu prima zi a menstruatie iar din a 9a și pana în a 14a sau a15a ești la ovulație. Deci dacă te tine 3 4 zile (sau mai mult depinde de organismul fiecaruia) restul zilelor pana la a 9a poți face ce vrei, dar tine cont ca a 8a zi e ultima. Sper ca ti-e de folos happy