anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca intr-o relatie complicata sa tot iei pauze? Ok, stiu ca amandoi avem mult de invatat pentru viitor și timpul nu sta in loc, dar totusi, nu prea mai vorbim.El imi spune mereu sa nu-mi fac griji pentru ca noi avem o relatie matura si se enervează ca il intreb mereu daca noi suntem ok. Totusi sunt zile in care nici macar "noapte buna" nu-mi mai zice si e naspa. Bine, 2 luni vorbeam cate 10 ore pe zi si nu era bine, dar totusi, am ramas putin bulversata.Intalnirile noastre (mai rare acum) decurg perfect. Sper sa fie ok dupa ce termina fiecare ce are de facut pe plan profesional. Voi ce parere aveti? Considerati asta ca fiind ceva matur sau este declinul relatiei?

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

În astfel de cazuri ar trebui să te gândești dacă merită să pierzi astfel timpul.

39 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde si cat dureaza chestia, mi se pare exagerat totusi sa nu-si faca macar 5-10 minute timp sa te intrebe ce faci, sa vorbiti un pic despre ziua fiecaruia si aia e.

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Pai asta vom face dupa ce termina el ce avea de facut. E ok, am clarificat.

| RAY a răspuns:

Poate tu vrei nunta cu el iar el vrea libertate, ca voi dupa o noapte de amor va visat toate mirese, asa ca se foloseste de tine, mai un sex mai cate o pauza, e smecher imi place de tipul asta, provoaca drame de care voi sunteti depedente, asa te vei prosti cu el, ei pana cand la 35 de ani vei gasi un fraier cu care vei face un copil si vei la casa ta, fraieri care va iubesc sunt in lista prieteni sau astepta ca voi sa impliniti varsta de 35 de ani, salutal din partea mea

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Dude ce fumezi? Unde te crezi aici, in romane SF?! E doar un om, nu un Casanova. Pai si unde am zis eu ca gata, ma marit? Amandoi avem in jur de 20, logic ca avem o relatie in care unul se folosește de celalalt si pe deasupra, putina dragoste face ca totul sa fie mult mai pasional si interesant. Problema e cand intervin probleme si armonia se transforma in toxicitate...

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca faceti nunta sa ma chemati si pe mine, am fumat iarba cu iubi tau in oras mi-a povestit ca esti o obsedata, il suni toata ziua si il sacai, tu vrei nunta iar vrea libertate, i-am propus sa mergem la un party cu fete normale sambata

Da ai dreptate, chiar sunt o obsedata?

Totuși dai sfaturi bune laughing

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca mie mi-a spus asta ce sa spun, vorbiti mai bine voi doi

| Violleta2022 a răspuns:

NU! In dragoste nu ceri si nu iei pauze!
Daca apare asa ceva, inseama ca relatia este superficiala, nefiind bazata pe sentimente sincere si adevarate sau eset pe duca si urmeaza sa se rupa.
Parintii tai au luat pauze in casnicie?
El este un mare micinos, ca-n relatiile mature, oamenii maturi nu iau pauze in dragoste, relatii, casnicie samd.
Astea sunt doar copilarii din partea lui, sau deja are pe alta, si trage de timp sa-ti spuna, pentru ca nu stie cum sa o faca.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Da, am discutat cu el ce s-a întâmplat de a vrut pauza.

| Andreeush a răspuns:

Pauza într-o relație nu e normală, în acea perioadă poate să umble cu alte fete iar tu stai și aștepți să te caute.
Ar trebui să te decizi dacă vrei să continui așa.

| anonim_4396 explică (pentru Andreeush):

Pai si cat suntem in tari diferite tot pauza e laughing nu stiu, aici n-am zis toata povestea mea si a lui. Totusi ne-am regasit dupa cativa ani si eram la fel ca atunci cand aveam o relatie.

Si oricum, poate sa te insele si cu poza la profil daca o luam asa. Pauza nu cred eu ca e mereu despre inselat. Dar ok, eu v-am întrebat si am vrut mai multe pareri. Ah si nu doar el a cerut pauza, ci si eu. E evident ceva mai naspa la mijloc, tendința e sa spunem mereu ca altcineva dar întrebarea e...de ce sa fie altcineva? Eu am suficienta incredere in mine, totusi laughing Daca voia ceva nou, ne despărțeam complet, nu e genul de om care sa nu fie sincer.

Stiu, mi-am asumat timpul pierdut. N-aveam cum sa-l consum altfel

| Andreeush a răspuns (pentru anonim_4396):

În astfel de cazuri ar trebui să te gândești dacă merită să pierzi astfel timpul.

| sofisis a răspuns:

Ma repet: tu si acest individ NU aveti nici un viitor. Este o relatie bazata pe tot ce nu trebuie... te critica, te evita, te jigneste, ia pauze laughing))) serios, asta nu e relatie, e bataie de joc. Imi pare tare rau ca esti la varsta la care inca nu vezi lucrurile astea. Este clar ca lumina zilei pentru noi astia mai trecuti prin viata ca nu o sa poti face nimic de viitor cu el si...m-as hazarda inclusiv sa spun ca nu esti singura lui iubita la momentul asta. Stiu, vei spune ca anul e adevarat. Toate femeile spun asta..eu totusi cred ca mai are pe cineva.

| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Mna eu am zis aici doar partile negative din relatie. Nu, nu cred ca ma inseala, nu e genul care sa alerge dupa mai multe, serios? Nu face sex doar ca un sport si sa fie acolo.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiam ca asta vei spune. Ti-am si zis ca asta vei spune. Totusi faptul ca nu iti acorda nici 5 minute in anumite zile...e grav. Indiferent cat are de invatat sau ba. Nimeni nu invata 24/24. Si crede-ma ca am facut facultate greuta. Niciodata nu am stat zile intregi sa invat. Si nu stiu pe nimeni care sa fii facut asta. Ceva e foarte ne la locul lui in comportamentul tipului. Si nu indica nimic pozitiv.

E pentru master in alta tara, nu pentru facultate. Mna, am discutat azi si a fost ok. Pai uite azi am vorbit 3 ore la telefon si pentru noi e putin fata de cat vb inainte. Da, are niste probleme personale el si trebuie sa-l inteleg. Pai da, initial si eu am crezut ca are pe altcineva dar sincer la cat e de stresat n. are timp de 2, totusi? Nu, pur si simplu a avut nevoie de liniste ca sa fie el ok. Poate si putin spatiu personal. Merci de sfat, dar trebuie mereu sa discut cu el si apoi aici... totusi, el stie cel mai bine.

Cine a zis ca eu fac totul perfect in relatia asta? Ai dreptate ca nu va duce nicaieri daca amandoi suntem nebuni si orgoliosi si toxici. Pana la urma asta e riscul in fiecare relatie. Dar bine exista si oameni normali care au relatii normale? Dar aia sunt plictisitori, sincer si cred ca se mint foarte mult.

| sofisis a răspuns:

Nu te chinui cu Ray. El nu concepe o relatie fara ca femeia sa ia tarif prestabilit de la barbat si barbatul sa vada ceva mai mult intr-o femeie decat crapatura dintre picioare...mna..fiecare cu experientele lui de viata

Ahaha, pai atunci genul asta de baieti fac ce spuneai tu mai sus.

| sofisis a răspuns:

Nu, de inselat mai toti inseala. El nu concepe ca exista relatii. Punct. Din perspectiva lui toate sunt niste tranzactii monetare contra sex. Nu crede in principiul de a avea o relatie, de a iubi etc.

Aaa, pai cam are dreptate. Nu prea mai exista relatii adevărate in ziua de azi. Dar bine, asta cu tranzacții monetare e exagerata laughing

Dar tu ai o relatie, sofisis? Ai fost vreodată inselata?

Eu sunt casatorita. Normal ca am fost inselata in viata asta. Sotul momentan nu da semnale si avem o conventie.: daca il prind, nu isi doreste o a doua sansa. Adica daca o comite si aflu, accepta sa plece fara tam-tam

Dar de ce vezi barbatii asa? Pentru ca ai fost inselata? De aceea te-am si intrebat. Sa stii ca eu vad altfel lucrurile. Eu nu m-as supara daca m-ar insela, stii de ce? Pentru ca e alegerea lui, daca el o sa simta asta, e liber sa o faca, dar sa nu se mai intoarca. Cand il iubesti, il lasi sa fie fericit, nu? Ar fi o problema daca el nu ar stii ce vrea si daca ar fi cu mai multe in acelasi timp. Dar aici nu e cazul, in viata mu e totul doar despre colectie de femei si sex laughing) el daca simte ca nu mai vrea sa stea in relatia asta, imi spune. La noi problemele sunt altele... in fine, multumesc de ajutor oricum.

| sofisis a răspuns:

Nu pentru ca am fost inselata gandesc asa. Ci pentru ca am o vasta experienta de viata si am vazut, auzit, trait foarte multe. Plus ca am trait preponderent printre barbati si...ii cunosc.

Da fi sincera sunt multe relatii in care barbatul inseala si relatia continua farã nici o problema, in schimb când inseala femeia relatia s-a terminat.

Da, asta clar. Cum sa le ranesti asa orgoliul? laughing)

Da, ahaha? pai el e foarte gelos, eu am scapat de boala asta din fericire

| Plato a răspuns:

"Pauzele" sunt prostii. O relatie trebuie sa fie o sursa de energie, liniste, pace, fericire. Daca ai nevoie de pauza, inseamna ca relatia aia te oboseste, iti face rau. Odata ce ai nevoie de "pauza", inseamna ca ai nevoie sa te descotorosesti de tot de relatia aia. De la bine nu ai nevoie de pauza.
Sub nicio forma nu e ceva matur, relatia nu e un serial, s-o lasi pe pauza pana meri la baie. Relatia NU trebuie sa fie o piedică, ci un sprijin, un ajutor, ceva ce-ti da putere si tocmai te ajută, nu exista, cum am mai spus, sa fie o povara. Aia nu mai e relatie.
E cu siguranta declinul contractului social (ca relatie nu e).

| anonim_4396 explică (pentru Plato):

Pai e sursa de liniste si putere cand suntem impreuna, cand facem activitati impreuna. Cand vorbim pe telefon e aiurea. Pentru noi a fost privita cu dificultate relatia asta din cauza ca a fost initial la distanta.Acum unele probleme deriva din trecut.

Răspuns utilizator avertizat
| Sorin7777 a răspuns:

Depinde cati ani aveti?

| anonim_4396 explică (pentru Sorin7777):

19 si 22