Sa nu-i dai absolut nici o importanta!
Dupa o luna jumate, s-a gandit sa-ti trimita un mesaj ca sa aiba de cine rade.Nu faci nimic,indiferent cat de mult te doare.
Te sfatuiesc sa iti gasesti un prieten nou in cel mai scurt timp,in asa fel incat sa nu te mai deranjeze cu mesaje ironice,e plina lumea de baieti!
Persoane ca el,care au senzatia ca isi pot bate joc de ceilalti fara sa fie pedepsiti, vor avea surpriza sa descopere intr-o zi cat de singuri si neinsemnati sunt.
Nu pune la inima rautatile lui si continua-ti viata ca si cum, nu l-ai fi cunoscut niciodata.Fii mandra de tine si treci peste asta, toti am avut ghinioane in dragoste. IGNORA-L.
Mult noroc!
Simplu sa il dai dracu.Nu cred ca sms inseamna ca vrea sa se impace cu tine sau altceva si chiar daca ar vrea sa se impace cu tine nu te sfatuiesc pentru ca din cate spui nu merita sa te impaci cu el, iar sms care ti l-a trimis spunand ''sunt fostul tau prieten pe care l-ai iubit mult''dupa asta iti poti da seama ca e un semn de ironie.Te sfatuiesc sa vorbesti distant cu el, sa nu il lasi sa te raneasca si sa nu-i dai impresia sau sa ii spui ca il mai iubesti sau ca vrei sa te impaci cu el.Incearca sa te comporti foarte indiferenta
E fraier si nu ii pasa de tine. eu cand am iubit-o pe una...am ajuns fraierul ei pentru ca ei nu ii pasa, nu fa aceeasi greseala. daca tine la tine, in primul rand nu te inseala, in al2-lea iti arata MEREU . crede-ma, cand suntem indragostiti stim sa o aratam
. nu te merita, cauti altul -> parerea mea.
Cred ca el crede cä tu încä îl mai iubesti si nu ai mers mai departe, ar fi bine sa'i spui cä ai trecut mai departe, pentru. cä daca tu îi spui cä încä îl mai iubesti o sä te aibä sub picior si o sä suferi pentru. cä nu poti sä sti ceea ce are în minte si ceea ce vrea sä facä