| ramonia a întrebat:

Hei tpu..intrebarea asta e pentru baieti. Cum ii aratati unei fete ca va place de ea? Du funda pentru cel mai bun raspuns. Rog seriozitatewinking

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Atunci cand unui baiat ii place de o fata, incepe sa o curteze, dar numai atunci cand crede ca fata este de nasul lui.

15 răspunsuri:
| dydy22 a răspuns:

Prin gesturi, daca fata este inteligenta si intelege isi va da seama

| shadow72 a răspuns:

Incercand sa fiu aproape de ea fara sa o sufoc, o sprijin in probleme, eventual mai bat pe vreunul pentru ea...etc

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nici gand de asa ceva! nu te umili in fata jigodiei ordinare! e suficiebt sa fi increzator in tine si arogant, vor veni in 4 labe dupa tine

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

De unde sti ca e jigodie ordinare daca nu o cunosti man?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Asa sunt toate fetele care trateaza bsietii asa cum este tratat protagonistul nostru

Tu urasti fetele? ai suferit mult in iubire? eu nu le urasc man, dar recunosc ca n-am dat denici una sincera, serioasa pana acuma

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Urasc mecanismul de gandire al fetelor, nu am suferit fiindca am stiut ca nu era cazul sa pun suflet

Nu stiu ce sa spun, eu n-am avut parte de iubire sincera doar de vrajeala, dar nu ma lasa sufletul sa spun asa sa nu iubesc, cateodata ma intreb da ele au sentimente sau sunt lipsite de asa ceva

| RAY a răspuns:

Depinde cum arata ramonia, daca imi place de un mercedes are sens sa ma duc sa o cumpar daca n-am banii de ea? eu logica asta o pun in toate, merit eu asta, daca nu, ma multumesc cu ce am

Răspuns utilizator avertizat
| Voidwithin a răspuns:

Ma bag in seama cu ea dar nu o ''sufoc''.
Daca are nevoie de ajutor o ajut cu ce pot si cum pot.
Daca suntem la o petrecere o invit la dans.
Nimic prea complicat.

Răspuns utilizator avertizat
| ramonia explică:

E aiurea cum baietii de treaba dau de proaste care ii dezamagesc si fetele de treaba de porci laughing scuzati-mi exprimarea, dar asa e. E aiurea rau. Pentru ca suferind o data, fata sau baiat nu conteaza, a doua oara iti e teama si eziti si nu mai stii daca merita sau nu.

| AlexandruIonut004 a răspuns:

Eu ii acord atentie, multa atentie. O atentie speciala din toate punctele de vedere.

| gogu00s a răspuns:

Pentru a-i spune unei fete ca o placi este nevoie de mult timp. cand va veni momentul potrivit intreab-o! dar fi atent caci daca te imprietenesti pera bine cu ea s-ar putea sa refuze. dar de obicei lucrurile vin de la sinewinking

Întrebări similare