| myryutza a întrebat:

Problema mea e destul de nasoala. Prietenul meu cel mai bun imi da semne ca ma place uneori iar alteori nu stiu ce sa cred daca ma place sau nu sincer si eu il pac dar nu pot face eu primul pas astept dar el nu cand vb despre relatia dintre noi nu da nici macar un semn dar sunt gesturi mici care imi dau de gandit. Suntem prieteni de mici si chiar as vrea sa aflu ce simte pentru mine dar nu vreau sa fiu eu cea insistenta. Vb in fiecare zi ce sa fac!?

Răspuns Câştigător
| Omulinvizibil a răspuns:

Daca el chiar te place, poate nu reuseste sa iti spuna din cauza faptului ca nu doreste sa strice o frumoasa relatie de prietenie care tine de cand erati mici.
De cele mai multe ori, baietii de acest gen sunt mai timizi in prezenta unei fete.
Oricum ar fi, mult succes. :*

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mai asteapta pana cand el va mai creste si va fi capabil sa si vorbeasca.

| SkyPilot a răspuns:

In cel mai rau caz el iti va spune ca l-ai citit gresit. Dar si acolo e o parte buna, stii cum stai si ti-l scoti din minte. Poti sa il intrebi direct daca te place, iar a doua intrebare este: "Mai mult decat ca pe o prietena?"

| Weedier a răspuns:

Te-ai gandit daca merita sa iti sacrifici prietenia pentru o relatie care poate ca n-o sa mearga?
Nu va mai fi la fel dupa ce va despartiti, daca e sa fiti impreuna.

| UnBaiat439 a răspuns:

Ce are daca il spui ca il placi?