| androidname a întrebat:

Hei! Vin aici pentru a primi un sprijin într-o problema prin care cel mai probabil ați trecut sau o să treceți. Este vorba despre cum ii spui unei fete că o placi. De fapt marea problema a mea e cum îmi fac curaj. O cunosc de 10 luni. Pot spune că ne înțelegem foarte foarte bine. Am ieșit de multe ori afara impreuna, comunicam des. Totuși îmi este frica sa ii spun ceea ce simt din simplul fapt că îmi este frica de un refuz sau sa mi spună că suntem doar prieteni. Aștept sfaturile voastre (și de la băieți și de la fete). Și dacă puteți să îmi spuneți așa în mare cam cum ar trebui sa ii spun.

Răspuns Câştigător
| IoanWild a răspuns:

Pai nu are rost sa te ascunzi dupa cortina. Trebuie sa spui lucrurilor pe nume. Daca stai asa o sa fi catelusul ei. Singura frica e sa fie ca nu ai incercat, nicidecum de refuz. Trebuia sa abordezi treaba asta de mult. Daca tu crezi ca aveti ceva in comun poti incepe. Daca vrei sa fi doar prieten ramai doar prieten cu ea. Insa daca ai sentimente fata de ea. da-i bice si spune-i verde-n fata ce si cum. Cu cat amani poate se ataseaza alt cineva de ea si ramai cu ochii in soara. Ramai si trist si dezamagit ca nu ai incercat. Fa-ti curaj si asta e. Toate panzele sus. Bafta!

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu îi spui asta și ieșiți împreună în continuare, nu e bine așa?
Uneori, a spune cuiva că te plac nu are valoare.
Că o placi se poate vedea din cum te uiți la ea, din cum te porți cu ea.

| Paul754880338 a răspuns (pentru sadrian46):

Foarte adevarat! Mai bun raspuns nu se putea!

| androidname explică (pentru sadrian46):

Nu cred că ai înțeles ce am vrut sa zic. Fac referire la formarea unei relații.

| Hammurabi a răspuns:

Sadrian46 are dreptate și a înțeles ce vrei.
O relație nu se formează prin "spus" ci prin ceea ce faci. Prin comportament și atitudine.
Nu trebuie să-i spui că o placi, trebuie să-i arăți asta. Apropie-te de ea prin gesturi, ia-o de mână, ia-o în brațe, sărut-o când e momentul. Va înțelege că o placi și că vrei să fiți împreună.

| androidname explică (pentru Hammurabi):

Să înțeleg că așa e cel mai bine. O sa ascult de sfatul vostru.

| Plato a răspuns:

Ii spui pur si simplu.
Daca te refuza, ce?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Imi pareti penibili, voi, astia care vreti sa le spuneti fetelor ca le placeti.
Ce anume vrei sa se intample dupa ce afla? Sa inlemneasca? Sa iti cada la picioare?
Mai mult o faci sa se distanteze.

| KindKid17 a răspuns:

Fetele au simturile mai dezvoltate c-ale baietilor. Sigur si-a dat seama ca o placi. Acum daca iesiti afara, eu zic ca esti in zona de friendzone. Nu mai ai ce face