| RadoiBogdan a întrebat:

Heii
Vreau sa vă întreb,partenerii voștri ce forma ai la penis? Îl au perfect drept?
Eu îl am puțin curbat in sus,gen in forma de banana și mi-a zis una că o am strâmbă și asta mi -a afectat cât de cât stima de sine.
Este vreo problemă dacă nu îl am perfect drept,ce credeți, îmi poate afecta asta relațiile viitoare?

PS: va rog răspunsuri sincere

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dracu sa va ia de obsedati ce sunteti gunoaie.

| mihai69 a răspuns:

Eu am parteneră, nu partener. Deci nu are penis...
La obiect: e o formă foarte obișnuită, nu ai de ce să te simți ciudat.

| minrest a răspuns:

Asta e forma obisnuita, curbat in sus. Asa il am si eu, si toti barbatii despre care stiu. De regula e deviat si spre stanga sau dreapta. O mica parte din barbati il au curbat in jos, din cate stiu isi face treaba si asa foarte bine. Situatia rara este cand e drept. Cateodata este chiar stramb, deviaza la o anumita distanta de scrot, si nu e rau nici asa.

| eliancodrut a răspuns:

Cea care ti-a zis ca e stramba nu stie efectele benefice a unui penis stramb. Daca e stramba in sus, in pozitia misionarului atinge mai usor punctul G.
Nu este nici o problema ca o ai usor stramba. E dificil daca unghiul sub care e stramba este mai mare.

| Alex765431 a răspuns:

E ok, nu e chiar aşa de strâmb. funda?

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Citeste despre stoicism, cum zicea Marcus Aurelius, nu-ti bate capul cu ce nu poti controla!

| pletosuxxxx a răspuns:

N-ai treaba ba... nu o asculta pe stoarfa aia ca nu stie pe ce planeta traieste.