| oXBiancaXo a întrebat:

Heiii. Daca partenera/ul v-ar propune un "threesome" cu o persoana de acelasi sex ca al vostru, ati accepta? Dar cu o persoana de sex opus?

11 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Poate ca inainte spuneam "da"doar pentru o persoana de sex opus, acum spun nu pentru ambele cazuri, consider ca o relatie sanatoasa trebuie sa se limiteze strict la partenerul care il ai.

| RAY a răspuns:

Da sigur ca da, daca poate sa aduca cat mai multe, numai trebuie sa agat eu fete ca le agata iubita mea, ce romantic laughing asta e smecherie adevarata, intrebarea ta e nr1 pe ziua de azi, felicitari

| SG1995 a răspuns:

Plecând de la premisa că partenera mea e bi atunci da, cu o persoană de sex opus. Ideea că nu e niciodată ok un threesome dacă unul din membri cuplului nu e bisexual, de ce? Pentru că într-un cuplu 100% straigh e șansa ca unul să se bucure de partidă, iar altul nu, dar dacă ambi face sex cu a 3 a persoană nimeni nu se va simți exclus.

| Plato a răspuns:

Nici vorbă, indiferent de circumstanțe, e mizerabil.

Răspuns utilizator avertizat
| Endoryus a răspuns:

Nu. Nu. Imi ajunge ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,ambele variante, dacă "partenerul" ar fi doar un prieten cu beneficii, nu un iubit.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti posesiva

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Stiu

| Rux04 a răspuns:

Bună. Nu. L-as părăsi imediat.

| vexaystaff a răspuns:

Pai este in felul urmator :daca eu sunt un, el' si ea imi propune tot un el in echpa? nu se accepta, dar daca ea i-mi propune tot o, ea' atunci e acceptabil?