Ai o fata, nu o lasa ca tine la tine, Te iubeste si tot ce face, face pentru tine! :*
Daca le dai prea multa atentsie esi doar o zdreanta! Ia atitudine fetito si scuipa`i in Fata! :*
[ If you hold my ` hand!
´˚. I will` take you away!
´˚. My heart ` beats ` like a drum
. La la la Every` Day`! =p~ ´˚; x :*:* ]
Spui` ca e` o copila`, si ca nu` iti place asa`;|. Dar asa` cum e ea, ti-a furat inima`;;]
^^diStantSa` invinge`speranta ultima m0are`chiar` si atunci` cand' sentimentuu` doare t0th gaSesthi O` scaparee!`.^^
>Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine, nu tine doar de tine, ca daca te gandesti, tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o! ti-a furat`o."#
[[…Deschide ochii`
º Fa o mica analiza ´º >:d < O sa afli` intr-o ` zi;-j ´º Ca ti-ai dat ` prietena` pentru o piZda ´º
!
]]
Stiu ca ´ a trecut ´
\Nu va mai fi ´ ca la inceput!;( ´
Nu credeam ´ [-x \ Ca-mi va fi greu ´
Am fost noi ´
\ Acum sunt eu ´!
Si orice ar fi ei se cearta, ei se`impaca
te iubesc mult viata ![]()
Pentru tine as prinde ploaia din cer
!
Aici sunt si voi ramane nu mai pentru tine ![]()
Si o sa fie bine` chiar daca mai avem probleme`. iti`spun stai linistit`. `. ca multe vin si trec chiar`daca raman`semne`. orice`semn se vindeca`dupa o vreme`! [
]
N.ai minte!`. Degeaba comentezi`! M`am saturat`! Tine-ti` gura ` !` De acum si` pa`n la mOarte`!`. Suugi pl`! :*. :╳
#. El,, Poate e singurul ce poate sa-mi promita, sa ma minta c-o sa treaca toate! ![]()
Aşa că nu plânge, revino‘ţi în fire. Aşa e în viaţă, unu‘trece altu‘vine,În fine! ![]()
Cand te`au doborat niste cuvinte, nu te lasa, mergi inainte! ![]()
Nu sunt perfecta`! Stiu am o gramada de defecte, dar nu am obligat pe NIMENI sa ma accepte`!![]()
• Bruneta parcă e ruptă din soare. Îi lucesc ochii căprui şi-ţi dau vieţii culoare!
• E iar octombrie si ploua marunt Am mai pierdut o vara sperand. ![]()
Cu tine de mana toata viata viata voim fi impreuna`:*
• Am lãsat în spate tot ce m-a rãnit, când l-am cunoscut pe altu' si m-am îndrãgostit.![]()
• E doar o fatã, n-are nimic special. Are zile în care aratã ca naiba si zile în care aratã extraordinar! ![]()
O minteai.Ii spunea-i vorbe dulci.Ea te ierta.Dar paharul se umplea.![]()
Nu poti forta un om sa te placa. Unde nu esti bine`venit! Pleaca!![]()
Vezi tu. momentan nu am chef sa privesc in jur! pentru ca te vad pe tine si imi vine sa injur! ![]()
Daca te intrebi ce mai fac, daca iubesc pe altcineva sa stii ca incerc s-o fac![]()
Http://www.statusuri.ro/statusuri-de-dragoste.html
http://www.yahoostatus.ro/statusuri-iubire.php
Ai aicii 2 paginii co o gramadaa de statsuri dragutzeee;)
Mooolt Noroc :-*
Fundisaaa? :)
anonim_4396 întreabă: