Nu m-as purta ca si cum as fi cu el impreuna.As cere lamuriri despre felul cum ne-am despartit & co
Eu sunt genul de om care nu se ridica de la masa pana nu a spus tot si a auzit tot. Daca mai poate fi ceva intre noi, asta timpul va decide. Dar eu sa am satisfactia ca am aflat si varianta lui
Daca se referea ca vrea sa va impacati, de ce nu a formulat mesajul altfel? nu prea suna referitor la tine. Daca spunea "mersi ca mi-ai reaprins sentimentele" sigur se referea la tine. Dar includerea cuvintelor " sa tin din nou la cineva" ma face sa cred ca se referea la alta persoana. Nu stiu ce sa zic. mai bine spune`i sa-ti lui explice esenta mesalului. se poate interpreta in moduri diferite.
1 a inteles ca nu poate trai fara tine si 2 a inteles ca poate iubi pe alt cineva mai mult. Cred ca poate sa-ti explice doar el, Vorbeste cu el.
Ca vrea sa va impakti normal... daca mai ti la acea persoana iti dau un sfat n-o pierde.eu de 2 luni nu l-am mai vazut pe fostl si ieri m-am int cu el dar ne-am salutat si atat.crede-ma ca imi venea sa il iau in brate si sa-i sp ca il iubesc
noi degeaba ne-am iubit enorm ca acum nu se mai poate, nu mai vrea dar uh nu-l pieerde.parerea mea :X pwpicy