| BlancaFantasma a întrebat:

Hello TPU! e vreunul printre voi care e trist azi in ziua de craciun?sadca eu sunt...

Răspuns Câştigător
| Contrast a răspuns:

Probabil e nostalgia anilor ce trec... durerea singuratatii sau povara viselor neimplinite... Nu cred ca esti singura trista, doar ca unii suntem prea lasi sa o recunoastem!

22 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Si eu sunt sad. crying

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Mai mult decât mine?/Am o mulţime de idealuri sfărâmate/Timpul pentru mine trece fără rost/Fără săştiu când şi unde anume/Simt că sufletul meu reprezintă propria-mi povară/Înzestrată cu cel mai puternic ghinion/Aşfi dorit ca acest Crăciun să fie ceva deosebit, special/Dar în timp ce alţii se distrează, eu stau şi îmi plâng durerea...Nothing funny

| BlancaFantasma explică:

Nimic important doar.suferinte din dragostesad nu l`am mai vazut de 3 luni si eram sigura ca nu o sa-l mai vad niciodata... darcrying. nu l`am putut uita si e un mincinossad

Care suferiti din dragoste?sad cum va consolati si cum uitati o persoana la care a`ti tinutsad?[daca se poate scrieti si cati ani avetion the phoneeu am 17...

Macar nu sunt singurasad de asta`mi place mie TPU ca gasesc persoane la fel ca minehappy

| Alex0194 a răspuns:

Stii vorba aia ca cica tu(X) iubesti pe y dar y iubeste pe z si w te iubeste pe tine sau cam asa ceva...

Pai asa si eu sunt putin dezamagit ca noroc in dragoste=0 si Craciunul asta parca nu a fost Craciun cu toate ca am primit cadouri destul de scumpe parca nu e Craciun, nu mai e ca altadata; desigur nu cadourile fac bucuria Craciunului...

| BubuLina999 a răspuns:

Ce. i drept e ca si eu sunt asa trista...

| BlueHusky a răspuns:

+1 Same here happy. Don't worry is no sugar.

| escroaca a răspuns:

Cam eu. tu ce ai patit ma?sad

| morena a răspuns:

Da! Si eu sunt trista!sad

| Douapunccteunics a răspuns:

Eupuppy dog eyes

| MariusPopa a răspuns:

Si eu sunt singur.Si nu cred ca ai vrea sa stii ce e in sufletul meu.happyStai linistita.Intr-o zii va rasarii soarele si pe strada ta.
Craciun fericit!

| andrei a răspuns:

Da.si eusad

| Rio4cwalk a răspuns:

Si eu

| annammaryya a răspuns:

Eu nu.Ar trebui sa fii trist daca ti-ar muri cineva sau alte chestii importante.Nu ca te-ai dspartit ca nu ai primit ce ti-ai dorit

| Girl1234566547 a răspuns:

Si euuu sad. parca e un facut...in fiecare an de craciun ...singurasad off

| Anonim_5618 a răspuns:

Si eu, asa si asa.
Nu sunt suparata din dragoste, chestii de genu`happy.
ci cu scoala :-s... nu pot sa mi iau gandu` de la fizica aia. daca trec, daca nu trec.si daca nu trec cum as putea sa i dau lu` mama foaia aia cu corijenta fara sa tipe la mine, sa zica la toata familia sa ma puna sa invat non-stop dupa aia, pfff.profei i s-a pus pata pe mine ca m-a vazut copiind:d.
poate ma trece, asa de craciun si de ziua mea.
in loc sa zic ca sunt suparata, am facut o mica istorisirelaughing

Craciun fericit, anywayhee hee:*:*

| melynda a răspuns:

Si eu sad cel mai naspa craciun trait vreodata sad din cauza la un tampit care nu merita nimic... mi-a distrus sarbatorile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu.sunt singura sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E Crăciun azi? Eu nu simt. Nu se mai simte spiritul Crăciunului de ani buni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.trista si in ziua de Ajun si in ziua de Craciun si uite ca mai sunt trista si azi.cred ca e depresie.sad
Chiar daca ii am alaturi pe cei din familie ma simt totusi singura.cu lacrimi in ochi, fara chef de nimic.si multe alte lucruri sad sad

| Ionutz_1837 a răspuns:

Si eu a murit tata