anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help! Am nevoie si eu azi 27.09. 2011 de o comp cu titlul "cu familia la munte"de 15-20 randuri. pupici mersi de ajutor si dau Funda si Vot :X

Răspuns Câştigător
| elasexygagica a răspuns:

Ohoho ce idee mi-o venit. Am fost cu familia la munte la o cabana retrasa, departe de civilizatie, tata a pus totul la cale perfect. Am ajuns, neam instalat, totul frumos, facem poze in natura etc. Tata mai tarziu pune mana pe telefon si isi suna vreo 5 colegi de servici si ii invita si pe ei. Pana sa vina colegii lui tata a hotarat sa ciocnim un pahar de sampanie in cinstea familiei noastre. Ceea ce noi nu stiam este ca tata a adaugat un fel de drog in sampanie care sa ne faca sa bem din ce in ce mai mult alcool. Mam simtit ametita eu, mama, fratiorul de 8 ani si tata asa un pic, numa ca el n-o baut mult deoarece stia ca trebuia sa vina prietenii. Au venit prietenii si toti aveam stari de euforie. Prietenii lui au gustat si ei din sampania fermecata si toata lumea a luat-o razna doi dintre colegii tatalui m-au luat cu ei in dormitor, fratiorul meo o fost inchis in camera cu o fetita de varsta lui, fiica a unui coleg, de asemenea beata si ea de la sampanie iar mama a ramas cu restul barbatiilor pe hol. Am avut parte de o intamplare nemaiauzita. Ci doi colegi a tatalui salivau deasupra mea, mau legat usor de pat si au inceput sa ma dezbrace si sa ma atinga usor cu gheata si usor usor am ajuns la penetrare, au fost foarte tandri cu mine si m-am simtit minunat, de ei nu mai zic. Auzeam gemetele mamei de jos si ale fetitei cu care statea fratiorul, doamne ce fratior am, sunt mandra de el. Noaptea a trecut si m-am trezit dezbracata intre 2 barbati dotati. Ei dormeau dusi, sau simtit excelent in compania mea. M-am hotarat sa vad ce face fratiorul, era dezbracat si fetita era desupra lui si dormeau ca aniste ingerasi, iar pe hol mama era inconjurata de tata si restul colegiilor lui. Mi-a placut extrem de mult aceasta excursie, ador faptul ca am un tata asa deschis la minte. Sfarsit.

| Jigsaw a răspuns (pentru elasexygagica):

rolling on the floor))
Esti debila.

7 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Pe net gaseai mai usor. nu ma apuc sa-ti scriu acum, scrii in mare. a fost o zi de iarna. lala am plecat cu mama, tata lala. acolo am stat la o cabana timp de 1 saptamana. am dat nas in nas cu un urs cand culegeam afinelaughing tralala. am luat-o la fuga si ursul speriat la fel. nu am mai iesit din casa cateva zile pam pam. visai cu ursul si te chinuiai sa inveti sa skiezi. te bateai cu zapada cu sorta etcetc uite dezvolti tu ideeile asteatongue pentru ca deja sunt cateva randuribig grin fundita?

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Alt copil tampit.Du-te in *** si deschide o carte citeste acolo si numai veni pe TPU sa iti faci temele.Ce dracu gandesti cu fundu? Cum ai timp sa scrii aici ai timp sa scrii si 15 randuri in caiet.

| Banannie a răspuns:

Vai tu! Mi-ar fi rusine chiar si sub protectia anonimatului sa intreb asa ceva straight face

| Daehyun a răspuns:

Nu facem teme nimanui straight face

| Anonim654321 a răspuns:

No hai ca tio scriu du-te dq rolling on the floor

| Anonim654321 a răspuns:

In sfarsit a sosit mult asteptata vacanta de vara. Ca in fiecare an am mers impreuna cu parintii in imparatia muntilor, la bunici. cand am ajuns, casuta de la poalele muntilor parca ne zambea, raul nu mai era asa involburat, iar vantul se mai domolise.

Dimineata era mareata.

Roua, avea infatisarea unor margaritare care asteptau cu nerabdare o raza de soare pentru a se transforma in diamante stralucitoare.

La rasarit se ivea geana de aur a unui soare tanar, care, intr-o clipa sterse intr-o nemasurata departare umbra de pe fruntea muntilor negurosi.

La poalele muntilor, un parau limpede stralucea in lumina soarelui.Nu se auzea nimic, niciun sunet, niciun meget al cerbului nu deranja somnul adanc al padurii.

Privelistea era atat de frumoasa, de parca maini maiestre si-ar fi luat paleta de culori si ar fi pictat-o.

In fata, orizontul era inchis de cele din urma ramuri ale raposilor munti de marna cenusie care se intindeau ca o fasie de fum plumburiu pe zarea cerului.Era atat de rapitoare privelistea incat ai fi zis ca natura iti pune o salba de margaritare pe o tava de smarald sub ochi.

O linie de de umbra ondulata gratios, se intinse pana din colo de marginea vederii pe aceste hotare.

Atrasi de minunatul tablou am uitat de trecerea timpului si am observat ca regele luminii,acea uriasa minge de foc,soarele isi facea loc printre crengile copacilor lasand padurea parca obosita,gata de culcare.

Lumina parea trasa de o mana tainica,colosala si nevazuta.

Aceasta priveliste se poate vedea doar in noptile senine de vara cand regina noptii,luna urca pe tron, inconjurata de miile ei de slujitori, stelele.