Incearca sa te indragostesti de el, sa il iubesti si sa il respecti cu adevarat. Cand il vei iubi, vei considera ca este un om atat de bun si moral incat este absolut imposibil sa te insele, vei avea incredere nelimitata in el si vei fi bucuroasa sa ii acorzi completa libertate. Numai gandul de a-l banui sau a-l controla te va oripila. Cand se va simti iubit si respectat, va fi impresionat, va incepe sa te pretuiasca si sa iti ofere sentimentele lui, fiindca va sti ca il meriti. Iubirea inseamna liniste si incredere, cand exista neliniste si neincredere nu exista iubire. Si nimeni nu se poate gandi non-stop la partener, ar insemna ca nu are o viata personala si o gandire independenta, deci e o persoana plicicoasa si limitata, caz in care partenerul isi va pierde interesul in 5 minute. Tu trebuie sa ai grija sa ii oferi mereu perspective noi asupra ta, ca femeie independenta, inteligenta, care are multe preocupari interesante si poate reprezenta un partener valoros de viata si conversatie. Cum sa lupte sa te cucereasca cand tu te gandesti non-stop la un singur subiect (oricare ar fi acelasi)? Cine e interesat de o persoana cu o viata mentala si sentimentala atat de sarcacioasa? Ce discutati voi, cu ce il seduci in fiecare zi, cu cel il fascinezi? Sa stii ca gelozia si neincrederea nu arata ca pui suflet, ci dimpotriva, ca iti pasa doar de tine si nu dai nici doi bani pe mandria si sentimentele lui. Este umilitor sa ai o partenera geloasa, care te verifica si te suna ca sa vada ce faci. Faptul ca te comporti asa denota egoism si nepasare fata de partenerul tau. Nimeni nu e nerabdator sa vorbeasca cu o femeie care il suna in fiecare zi si in jumatate din dati il cicaleste. Daca l-ai suna de doua ori pe saptamana si de fiecare data ai avea sute de chestii interesante sa-i povestesti (chestii pe care le-ai facut, le-ai citit, le-ai gandit), daca ar simti ca iti pasa de el, ca il respecti, ca ii oferi libertate si incredere nelimitate, atunci cu sigurantaar vrea sa discute cu tine mai mult. Fiindca s-ar simti confortabil cu tine si ar afla lucruri interesante.
Il suni non stop. Cum vrei sa fie nerabdator sa vorbeasca cu tine daca tu il suni la fiecare jumatate de ora? Normal ca incepe sa se distanteze cand vede ca esti disperata.
E o fiinta, ce naiba. Nici un animal nu-l stresezi.Pana si el are nevoie de momentele lui.
Saracul baiat singurul care isi doreste de ma los este sa il lasi in pace
Si eu am cam aceeasi problema ca tine si sunt baiat... nici eu nu rezist fara sa stiu nimic de prietena mea, e o problema de posesivitate la noi.
Faza e urmatoarea... nu e chiar ok si prietena mea tot este o fire rece si indiferenta dar nu ai cum sa schimbi o persoana si nu se va trezi ea intr-o zi sa fie altfel sau cum imi doresc eu.
Cel mai bine e sa il lasi asa, tu il iubesti pentru felul lui de a fi, daca s'ar comporta cum te comporti tu cu el fac pariu ca vei avea o surpriza neplacuta... nu o sa il mai recunosti.
In plus, autoanalizeaza-te. Practica meditatie putin, vezi ce nu e in regula, vorbeste tu cu tine.
In fine asa este firea ta si in plus nu trebuie sa ajungi asa intr-o relatie... nu e bine sa lasi pe cineva sa devina "totul" pentru tine, fiindca vei suferi enorm cand vei pierde.
Oricum asa sunt si eu, am incercat sa fiu rece, sa fiu nepasator dar degeaba. Cand aflii un antidot la boala asta te rog sa imi scrii si mie.
Trebuie sa mergi pe principiu ca nu ai cum sa stai 24/24 cu el si daca el/ea si daca el/ea va fi alesul / aleasa inimii tale atunci o sa fie cuminte si fara sa ii spui.
Dar asta e un principiu greu, mai ales la persoanele ca noi. Nu e bine sa sufocam un om si nu zic ca mereu e vina noastra dar cateodata si ei inteleg gresit mesajul. Daca ii dau mesaj sau o sun mereu asta inseamna ca imi pasa si vreau sa stiu ca e bine, nu sa se enerveze si sa imi bage tot felul de replici.
Trebuie si el sa inteleaga cat de mult il iubesti si sa il intelegi si tu ca are nevoie si el de spatiu si timp sa isi faca nevoile (gen sa se pise) si fara sa stii tu )
In fine... cred ca ai inteles cate ceva, daca gasesti un leac / sfat sau orice sa mi-l dai si mie, ca nu sunt departe de situatia ta.
Va mulțumesc mult pentru răspunsuri. V.aș da la toate fundița, dar nu asta contează, important e ca ați ajutat un om care avea nevoie. Va pup
Nu invada spatiu unui om sa stii pe viitor,orice om are un spatiu tu il incalci cu timpul se va indeparta de tine,altceva nu incerca sa il scimbi,sal critici asa ca inceput,comunica mai mult cu el,a devenit indiferent ca asa va plac voua indiferenti sau asa a fost mereu, daca nu ai incredere in el toata iubirea se cam duce devine o obsesie compulsiva care vad ca devine tot mai rea,nu-i bine pentru starea ta mentala sa stii, faceti cat mai multe impreuna,mai mult sex, comunicati mai mult,du-te cu el la amici lui dar nu il sacaci, nu cred ca nu ar vrea sa vi dar tu cum esti geloasa nu ma mir sa nu vrea momentan,sa stii ca barbati nu vor multe, vrem sa fim apreciati, satisfacuti sexual, sa avem cu cine vorbi, sa ne descarcam si noi emotional, sa nu invadeze cineva spatiul personal
Inainte de a-l face pe el sa te iubeasca incearca sa te iubesti singura. Nu ai incredere in tine si de asta esti nesigura si pe sentimentele lui.
Cu atitudinea asta de om disperat il vei indeparta de tine. Tu ai vrea sa te sune cineva nonstop, sa te suspecteze la fiecare pas, sa nu iti ofere nicio clipa de liniste?
Sincer ii dau dreptate colegului "vaca" in situatia ta, baiatului i ie in gat cand vede ca suni. Daca vrei sa fii re-cucerita si re-iubita preopun sa nu il mai "cuceresti" tu prea mult.Incearca 2 saptamani sa fii indiferenta si sa taci cat mai mult posibil
Pai trebuie sa-i dai un pic de libertate si lui, ca daca-l sufoci cu unele chestii e posibil sa-l idepartezi sau sa-l faci sa devina mai indiferent.
E drept ca daca el a vazut de la inceput ca tu esti disperata dupa el, el nu s-a mai implicat poate atat. Dar din ce spui tu reiese ca el nu prea s-a implicat atat in relatie. Esti sigura ca te iubeste?
Un sfat? Fa o schimbare! In primul rand de look. Asta ca sa iti recapeti incredea in tine. In al doilea rand de comportament. Nu-l mai sufoca. Nici foarte indiferenta ca sa nu creada ca te-ai schimbat pentru altcineva. Din nou, daca e prea indiferent sa nu se fi plictisit de tine. Nu-l tine legat de tine. Daca e sa plece lasa-l... oricum o va face mai devreme sau mai tarziu. Iubeste-te mai mult pe tine. Acorda-ti mai mult timp pentru tine. Esti fata? Daca da, atunci esti frumoasa! Orice fata este en felul ei. Cine nu te vede frumoasa are probleme cu vedere, trimite-l la oftalmolog sau la psihiatru ca e nebun
Pune-te pe tine pe primul loc. Redescopera-te si poate asa te va redescoperi si iubitul tau si te va vedea cat de speciala esti prin felul tau de a fi. Fi increzatoare in tine. Tu contezi cel mai mult.
Mulțumesc. Ai un suflet foarte frumos. Te pup
Multumesc Fi mai narcisista! :*
Nu exista oameni urati! |Poate sunt in ochii unora. Si pe mine unii ma vad grasa, altii slaba, unii urata, altii frumoasa. Oricum, cel care te iubeste mereu te va vedea frumos/frumoasa. Cine te-a ranit in halul asta, mai, suflet trist si singuratic?
Nimeni doar am expus realitatea
Soarta
Dată viitoare nu mai fi așa răutăcios, spune-ti părerea dintr-un mod în care nu ar deranja. Nivelul tău de cultură spune multe
Nu ii nimic gresit in a fi sufletis, insa trebuie sa stii la ce sa pui suflet, ce merita cu adevarat! Lasa-i un pic de libertate, lasa-l sa ii fie dor de tine! Iar legat de "dependenta ta" inceraca sa iti gasesti o ocupatie, sau sa iesi si tu cu prietene, ceva ce iti ia gandul de la el macar cateva ore pe zi! Sau fa sport, sau gaseste-ti un hobby te-ar ajuta mult! Regaseste-te pe tine in ceva si cand nu o sa te simta mereu langa el atunci va veni el la tine
vezi daca vine singur inspre tine si daca mai este interesat. Si ai grija sa nu il sufoci cu obsesia ta! Succes!