| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, am o dilema din cauza căreia am avut coșmaruri si nu am putut dormi, la munca nu mă pot concentra, iar șeful se uita urat la mine. Doamnelor și domnișoarelor, cum reacționați în situați aceasta terifianta? Sunteti într-o relație de câțiva ani cu un tip care are casa la tara si încă nu e pusă la punct, ea este pe numele lui. El va propune sa va mutați la casa lui de la tara si sa munciți împreună la acea casa care în viitor va deveni a voastră, deși în acest moment este pe numele lui. Asta presupune ca va trebui sa munciți precum sclavii la casa aia, pentru ca e mult de lucru. Ce ați face fetelor? Ați accepta fiind păcălite de mrejele stereotipului "muncim amândoi împreună pentru ca suntem un cuplu" sau v-ați trezi la realitate si v-ați da seama ca e o schema de manipulare astfel încât bărbatul sa aibă forță de munca pe gratis la casa?

1 răspuns:
| minrest a răspuns:

Casa e bun propriu al sotului, nu e bun comun, caci nu e obtinuta in timpul casatoriei, si tot merita efortul de a o pune la punct, caci nu oricine are proprietate la tara de la o varsta frageda. Oricum, e mai bine ca baza sa fie la oras, se face credit imobiliar iar casa de la oras va fi bun comun. Asa e la inceput, tragi ca sa iti faci. Mai tarziu, cine o sa stea in weekend ca boieroaica in veranda, nu sotia? In concluzie, are dreptate seful sa se uite urat la tine.