| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, cum reactionati, atunci când ieșiți în oraș si îl vedeți din depărtare pe colegul vostru de munca de mana cu iubita lui. Cu cât va apropiați voi ii faceți cu mana sa îl salutați, el va vede si repede întoarce spatele si o trage pe iubita lui după el si se duc în pas alergător printre blocuri ca sa nu interacționeze cu voi. Cum ati gestiona situația?

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

A doua zi la munca i-as spune ca am vazut-o pe iubita lui alergand printre blocuri cu unu' de mana.

| Fatamuntilor a răspuns:

Colegul e insurat, iar tipa aia e amanta?
doar asa imi pot explica gestul lui.Ma fac ca nu am vazut, sa nu il pun intr-o situatie jenanta.

| eliancodrut a răspuns:

Asta este doar o inchipuire de a ta.

| Alex765431 a răspuns:

Te duci şi strigi după el: BĂ, bolundule, nu mă vezi? Te-am salutat. Salută şi tu, doar poţi să îmi faci cu mâna. Serios, aşa să procedezi, nu e normal să treacă asa pe lângă tine.

| 99Dededidi99 a răspuns:

Înseamnă că prietenul tău se teme ca să nu ii cuceresti iubita... ori ii este rușine cu tine... de aceea îți recomand să ții o distanță de el si tangența voastra sa fie doar strict profesional eventual sa ii bați obrazul ca nu este frumos ceea ce a facut!

| 99Dededidi99 a răspuns (pentru 99Dededidi99):

Sau daca ești fata e posibil sa aibă o iubita extrem de geloasa si se teme sa nu ii afecteze relația