anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey *_* salut la toti..deci am si eu o mica problema, multumesc din start celor ce vor citit pina la sfirsit.Am 16 ani, primul an la liceu, am inceput sa ies cu un baiat de la 1 decembrie.pina pe la sfirsitul lui ianuarie, tin sa spun ca ( invatam in diferite scoli) prima luna parea atit de dragut. vorbeam des. uneori aveam impresia ca ma sufoc..se mai intimpla ca vorbeam si 5 ore pe zi..si nu duceam contul.a 2 luna a inceput sa se compoarte putin cam straniu..luna ianuarie nu ne-am vazut deloc..pe net nu socializam mai mult de 5 min.la telefon parea straniu..de multe ori il intrebam ce are..imi spunea ca are probleme la scoala (este ultimul an)..in familie..este putin cam ocupat..ne certam des.dar tot el ma suna si imi cerea sa ne impacam.i-am spus ca il las..si parca vreo saptamana si-a schimbat comportamentul. apoi iar.Era jumatate'a lunii ianuarie.el pe 9 februarie isi sarbatoreste ziua de nastere..deci am hotarit sa ii fac o surpriza. poate cumva..as putea sa il schimb..sau sa se simta iubit.*stiu ca asa gen de surprize merg mai mult la fete.dar am putin modificat'o.Planurile mergeau astfel: am vorbit cu sora lui si 2 prietene de ale mele si ale lui, sa il aduca pina intr-un parc public cu ochii legatsi-cu masina. Apoi eu sa il iau sa ne primblam prin parc vreo 5 min in timp ce trebuia sa treaca niste obstacole..pe citiva copaci pe foi sa fie scrise niste intrebari de genu ("cind ne-am vazut prima data? ..sau cind am avut primul sarut"?) si sa incercuiasca varianta de raspuns corecta. apoi sa il aduc pe un teren de footbal si sa fie pe zapada o inima :* cu luminari parfumate gen - http://t2.gstatic.com/......tp?/images
acolo sa ne astepte citiva invitati..deja sora sa, si citiva prieteni apropiati.Luasem si o lanterna zburatoare..baloane,sampanie, ciocolate,cuvinte, discurs frumos, muzica..deja o perna personalizata cu poza noastra.) macar ca avem 2 luni impreuna..sa las o impresie buna fata de sora sa si de altii.Si ce ginditi? undeva pe la inceputul lunii februarie vorbeam la telefon.din nou zicea ca are probleme si nu stiu mai ce..niciodata nu vroia sa ma implic in problemele personale.a spus ca tine la mine..si ma iubeste, nu vrea sa-mi dea batai de cap Si ca ar fi bine ca sa fie singur..sa nu implice pe nimeni..sa nu sufer, am pus receptorul si nu am mai tinut legatura.Am incercat sa trec peste asta..sa nu ma mai gindesc la el..am sters/rupt/ legaturile sau lucrurile care imi mai aducea aminte de el. Fusese ziua lui..pe scurt..sa distrat...am suferit.din cauza despartirii.dar am incercat sa fiu tare, pina a nu ne vedea ieri din intimplare..traversa trecerea de pietoni cu un prieten...iar eu ma indepartam spre scoala..sa uitat mult in urma mea. avea o fata as spune eu..cam fericita..pe net a inceput sa dea like la pozele unor fete..parca as refuza sa cred ca are pe alta.e o fire mai sentimentala..intelegator,atent.nu e genu de baiat ca dupa 1 sap.de intilnire sa iti spuna ca vrea relatii.As vrea un sfat ..ceva..propunere..ce sa fac? cum sa continui..nu vrea pot sa dau uitarii..sa il caut..sau nu..nu stiu.Ce parere aveti asupra situatiei..rog fara comentarii prostesti, Funda pentru un raspuns bun, cu sfaturi..genu'

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa lasi in urma ceea ce a fost.
Pentru ca el a ales sa fie singur si ar fi bine sa-i respecti alegerea.
Nu i-ai gresit cu nimic si,aparent,nici el tie.
Dar,intorcandu-te,insistand,ai toate sansele sa-l pierzi definitiv.
El e in ultimul an si mai are cateva luni pana la bacalaureat.Tu nu ai idee ce atmosfera funebra este in aceste clase,cat de stresati sunt cu totii si innebuniti,mintea lui nu ii permite acum sa o ia razna,trebuie sa fie concentrat in totalitate la ceea ce-l asteapta in vara.
Are si destule probleme,am senzatia ca tu ai fi una in plus.
Nu te gandi la tine, gandeste-te la el.
Si vei intelege ca nu e tocmai bine sa-l cauti acum.
Poate sa-l incurajezi sau sa cauti in vreun fel sa ramaneti prieteni sau apropiati, dar nimic mai mult.
Ajuta-l, daca-l iubesti ajuta-l, nu-l sabota.
Cred ca ai inteles.

7 răspunsuri:
| Crisk a răspuns:

Am citit cu atentsie ceea ce ai scris, chiar daca ai scris mult timp mi-a dat ceva de gindit tot despre ce ai scris.Cred ca poti sa-i scrii pe net un "Salut, ce mai faci?"sua puteti saa va intilniti intimplator si sa vorbitsi asta doar depinde daca mai are sentimente. Poti sa-i dai un telefon, sa vezi macar cum se simte..sau pur si simpu sa il intrebi tot cee ce vrei sa stii si sa inchei discutsia. pina la urma daca te iubeste.te va cuata.

| Elvira575 a răspuns:

Inca o intrebare.ce credeti de acea surpriza? daca ar fi mers.i'ar fi placut?

| neutrino a răspuns:

Ce sa continui, tu nu intelegi ca deja nu mai faci parte din acest joc?

| Vokii a răspuns:

Ai pus prea mult suflet in relatia aia, in timp ce el era cam indiferent. Eu zis sa uiti, asa cum a facut si el. Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, iesi cu prietenele, mai vorbiti de unii baieti de prin liceu, etc. si o sa vezi c-o sa uiti.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Elvira575):

Acum am vazut reply-ul tau...
Da, surpriza ar fi fost de proportii, ar fi fost foarte impresionat.Ideea e atat de originala, incat in timp ce citeam incercam sa vizualizez cu ochii mintii cum ar fi fost posibila realizarea ei impecabila...ce sa spun, de dragul lui ai reusit sa dai un recital la imaginatie!
happy

| casian_6565 a răspuns:

Ceea ce ai incercat a fost foarte frumos din partea ta, ar trebui sa ii da-i pace cred eu adica poate ati fi putut sa rezolvati acele probleme impreuna nu stiu poate sunt multe la mijloc gandeste te bine la toate succes ce parere ai daca un baiat e pupacios asa putin?

| Elvira575 a răspuns (pentru casian_6565):

Nu e o problema, timpul trece..dorintele se maresc big grin intelegi? putin se transforma in mult