Eu cred ca ar trebui sa lasi in urma ceea ce a fost.
Pentru ca el a ales sa fie singur si ar fi bine sa-i respecti alegerea.
Nu i-ai gresit cu nimic si,aparent,nici el tie.
Dar,intorcandu-te,insistand,ai toate sansele sa-l pierzi definitiv.
El e in ultimul an si mai are cateva luni pana la bacalaureat.Tu nu ai idee ce atmosfera funebra este in aceste clase,cat de stresati sunt cu totii si innebuniti,mintea lui nu ii permite acum sa o ia razna,trebuie sa fie concentrat in totalitate la ceea ce-l asteapta in vara.
Are si destule probleme,am senzatia ca tu ai fi una in plus.
Nu te gandi la tine, gandeste-te la el.
Si vei intelege ca nu e tocmai bine sa-l cauti acum.
Poate sa-l incurajezi sau sa cauti in vreun fel sa ramaneti prieteni sau apropiati, dar nimic mai mult.
Ajuta-l, daca-l iubesti ajuta-l, nu-l sabota.
Cred ca ai inteles.
Am citit cu atentsie ceea ce ai scris, chiar daca ai scris mult timp mi-a dat ceva de gindit tot despre ce ai scris.Cred ca poti sa-i scrii pe net un "Salut, ce mai faci?"sua puteti saa va intilniti intimplator si sa vorbitsi asta doar depinde daca mai are sentimente. Poti sa-i dai un telefon, sa vezi macar cum se simte..sau pur si simpu sa il intrebi tot cee ce vrei sa stii si sa inchei discutsia. pina la urma daca te iubeste.te va cuata.
Inca o intrebare.ce credeti de acea surpriza? daca ar fi mers.i'ar fi placut?
Ai pus prea mult suflet in relatia aia, in timp ce el era cam indiferent. Eu zis sa uiti, asa cum a facut si el. Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, iesi cu prietenele, mai vorbiti de unii baieti de prin liceu, etc. si o sa vezi c-o sa uiti.
Acum am vazut reply-ul tau...
Da, surpriza ar fi fost de proportii, ar fi fost foarte impresionat.Ideea e atat de originala, incat in timp ce citeam incercam sa vizualizez cu ochii mintii cum ar fi fost posibila realizarea ei impecabila...ce sa spun, de dragul lui ai reusit sa dai un recital la imaginatie!
Ceea ce ai incercat a fost foarte frumos din partea ta, ar trebui sa ii da-i pace cred eu adica poate ati fi putut sa rezolvati acele probleme impreuna nu stiu poate sunt multe la mijloc gandeste te bine la toate succes ce parere ai daca un baiat e pupacios asa putin?
Nu e o problema, timpul trece..dorintele se maresc
intelegi? putin se transforma in mult