1. Simplu: „ori cu căciuliță, ori ți-o faci cu mâna ta!". Problema este nu doar a riscului de sarcină, ci și de infecție a rănii provocate la deflorare cu germeni de pe „unealta" lui.
2. nu. Și sincer, nici dac-aș fi în locul lui.
Tu crezi ca scula stie carte, asa iti vor zice toti baietii ca sa o faci neprotejat dar sa nu cedezi nicidata, asta daca nu vrei sa ai dureri de cap cand vei constata ca iti intarzie ciclul
E cea mai mare prostie sa o faceti fara! Sau poate vrei sa fi mamica? Poti sa ai tu incredere 100% in el.Atata timp cat nu va uitati unul la altul, fara prezervativ sa te gandesti ce nume-i pui.
! Am mai citit asta, iti dau dreptate, dar eu cu acest baiat as vrea sa imi intemeiez o familie.
Vrei o familie deci. Cati ani aveti? Presupun 22-26 daca vrei sa faci pasul asta. Ai mare grija sa fie dispus si el sa aiba un copil, sa te sprijine 100%. Nu vrei ca peste un an, doi sa ramai singura si cu un copil in brate. E greu si financiar si moral. Ai mare grija cum alegi ca un copil fara tata e greu de crescut.
Da asa e, dar nu ma grabesc cu copii
si nici cu casatoria, multumesc de raspuns in ambele cazuri:**!
Ok.Multa grija si multa bafta!
Mersi mult!
Mersi de raspuns! Sunt de acord cu tine!
1. Spune-i ca nu vrei sa ramai insarcinata si ca prevervativul este cel mai sigur mod de a te proteja impotriva sarcinii. Daca te iubeste cu adevarat va intelege.Si primul meu prieten voia sa o facem fara dar pentru ca ma iubea m-a inteles ca nu vreau fara(desi nu puteam sa raman insarcinata ca nu aveam mentruatie cand am facut-o prima oara)
2. Daca as fi in locul nu as face-o fara protectie. Nu vreau sa risc sa raman insarcinata sau sa iau vreo boala
Ai putea incerca metoda calendarului sau metoda coitului i.intrerupt. Daca nu esti sigura poti lua anticonceptionale. Trebuie doar sa aveti incredere unul in celalalt si sa va lasati purtati de val. Totul va fi perfect si iti vei aminti asta cu placere. Multa bafta, sa va tina relatia cat mai mult :*
liliana77any întreabă: