| 4343gddhkied a întrebat:

Am o intrebare. Eu si prietenul meu nu ne-am inceput viata sexuala si nici nu o vom face de curand, dar au fost 2 momente in care era cat pe ce sa o facem, de atunci nu am mai incercat sa ajung pana acolo. Eu zice sa am incredere in el, eu fiind virgina si am citit multe despre asta nu as vrea sa o fac fara protectie, dar el crede ca asta e o tampenie sau ceva in genu si a zis ca orice faci, trebuie sa-l faci cu cap.(la un momendat m-a amuzat, dar totusi nu as vrea sa fac asta asa )

1.Cum as putea sa ii zic ca nu vreau fara? (fara sa creada ca nu am increder in el )

2. Daca ar fi sa fiti in locul meu, ati face fara protectie?

15 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. Simplu: „ori cu căciuliță, ori ți-o faci cu mâna ta!". Problema este nu doar a riscului de sarcină, ci și de infecție a rănii provocate la deflorare cu germeni de pe „unealta" lui.
2. nu. Și sincer, nici dac-aș fi în locul lui.

| Felys a răspuns:

Tu crezi ca scula stie carte, asa iti vor zice toti baietii ca sa o faci neprotejat dar sa nu cedezi nicidata, asta daca nu vrei sa ai dureri de cap cand vei constata ca iti intarzie ciclul

| FABULOSUL6000 a răspuns:

E cea mai mare prostie sa o faceti fara! Sau poate vrei sa fi mamica? Poti sa ai tu incredere 100% in el.Atata timp cat nu va uitati unul la altul, fara prezervativ sa te gandesti ce nume-i pui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut-o de doua ori cu fostul meu dar niciodata fara protectie

| 4343gddhkied explică:

straight face! Am mai citit asta, iti dau dreptate, dar eu cu acest baiat as vrea sa imi intemeiez o familie.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru 4343gddhkied):

Vrei o familie deci. Cati ani aveti? Presupun 22-26 daca vrei sa faci pasul asta. Ai mare grija sa fie dispus si el sa aiba un copil, sa te sprijine 100%. Nu vrei ca peste un an, doi sa ramai singura si cu un copil in brate. E greu si financiar si moral. Ai mare grija cum alegi ca un copil fara tata e greu de crescut.

| 4343gddhkied explică (pentru FABULOSUL6000):

Da asa e, dar nu ma grabesc cu copii big grin si nici cu casatoria, multumesc de raspuns in ambele cazuri:**!

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru 4343gddhkied):

Ok.Multa grija si multa bafta!

| 4343gddhkied explică (pentru FABULOSUL6000):

Mersi mult!

| RedBull69 a răspuns:

E cea mai mare prostie sa o faceti fara! Crede-ma.

| 4343gddhkied explică (pentru RedBull69):

Mersi de raspuns! Sunt de acord cu tine!

| CeceLove a răspuns:

1. Spune-i ca nu vrei sa ramai insarcinata si ca prevervativul este cel mai sigur mod de a te proteja impotriva sarcinii. Daca te iubeste cu adevarat va intelege.Si primul meu prieten voia sa o facem fara dar pentru ca ma iubea m-a inteles ca nu vreau fara(desi nu puteam sa raman insarcinata ca nu aveam mentruatie cand am facut-o prima oara)

2. Daca as fi in locul nu as face-o fara protectie. Nu vreau sa risc sa raman insarcinata sau sa iau vreo boala

| andrea178 a răspuns:

Ai putea incerca metoda calendarului sau metoda coitului i.intrerupt. Daca nu esti sigura poti lua anticonceptionale. Trebuie doar sa aveti incredere unul in celalalt si sa va lasati purtati de val. Totul va fi perfect si iti vei aminti asta cu placere. Multa bafta, sa va tina relatia cat mai mult :*

| 4343gddhkied explică (pentru andrea178):

Multumesc mult! :***