| madalinutza a întrebat:

as vrea sa va pun o intrebare, poate ca e grea dar eu niciodata nu-i gasesc raspunsul crying..De ce nu pot sa renunt la un baiat daca totusi mi-a facut rau si si-a batut joc si eu continui sa ma gandesc la el si nu pot renunta..de ce?crying..si cum as putea sa renunt?

Răspuns Câştigător
| Zuzazozo a răspuns:

Nu poti sa renunti la el pentru ca il iubesti! Si nu prea stiu cum ai putea sa-l uiti, e cam greu daca l-ai iubit sau daca il mai iubesti.

8 răspunsuri:
| Zenit313 a răspuns:

Nu poti sa fugi de iubire.
Iubirea este permanenta!
Daca reusesti sa il uiti, inseamna ca nu l-ai iubit.
Trebuie sa accepti situatia si sa nu suferi degeaba.
Suferinta nu schimba ordinea lucrurilor.
Stiu ca doresti raspunsuri optimiste si pozitive, dar asta este realitatea!sad
Succes!

| Vix999 a răspuns:

Nu poti renunta pentru ca te domina din punct de vedere emotional. Pentru ca nu ai personalitate si nu te respecti.
Nu exista, nu pot! Mai ales in iubire sau in cazul tau, in lipsa ei.
Probabil face cu tine un hopa - mitica sentimental : te raneste dupa care vine si spune ca esti totul pentru el si ca-i pare rau. Tu il crezi si ii dai inca o sansa. E ok o perioada dupa care iar iti face o faza aiurea...si tot asa. Te-a facut (te-a educat) probabil ca asa e normal si ca daca il iubesti il accepti asa. Probabil ti-a indus in subconstient si faptul ca unu mai bun ca el nu gasesti.
Ma rog.
Ideea e ca trebuie sa te decizi daca vrei sa iti bati joc de tine sau nu. Daca nu, ia atitudine si desparte-te. Da o sa plangi probabil de o sa inunzi perna dar iti va trece. Garantat!

| elyfel a răspuns:

E foarte greu sa uiti pe cinev pe care ai iubit cu adevarat. iubirea e un lucru foarte puternic.nu poti sa-l uiti sau foarte greu, va ramane mereu o amintire in viata ta.

| xutza a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie. incearca sa gasesti alt baiat. sa iti petreci timpul cu el si sa iti placa asta. in loc sa te gandesti la fostul te vei gandi la el. ideea e sa nu te lasi batuta. fi puternica. timpul le rezolva pe toate :*

| SecretLady91523 a răspuns:

Pt ca il iubesti, pentru ca nu poti sa iti pui stop la sentimente. i FU*KIN' know that feeling.straight face Nu iti va fi usor sa renunti, eventual sa faci cumva sa nu il mai vezi pentru o perioada lunga de timp. Sau repeta-ti in minte cand il vezi ca nu ai nevoie de el...gandeste-te cand il vezi la cat de mult rau ti-a facut. Sper ca te-am ajutat. Take care:*

| moneantonella a răspuns:

Asta am facut si eu de 4 ani nu are rost iti spun eu indragostes-te de cineva caruia ii pasa de tine asculta-ma iti faci doar rau pentru ca intr-un final el o sa-iti zica ca nu ii place de tine si te rani intr-un final foarte sperc ca te-am ajutat

| Madsss a răspuns:

Nu poţi renunţa la el deoarece timp de o perioada lungă de timp(presupun)tot ce ai făcut a fost să te gândeşti la el şi aşa s-a format un fel de reflex. Înceracă sa faci lucruri noi, care să-ţi distragă atenţia.De ex.:încearcă un nou look, uite-te la un serial sau începe sa citeşti o carte, scrie o poveste(dacă ai talent şi te pricepi)etc.Sunt multe lucruri pe care le poţi face, dar evită sa asculţi muzică. Aceasta nu va face decât să-ti readucă în minte momentele petrecute cu el.Eu îţi urez mult succes şi baftă!

| Anonim4355 a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa te indragostesti, sau sa te atraga un alt baiat...