Ingeras, dupa tine, ce crezi ca inseamna cand un baiat plange?
Daca nu stii raspunsul la intrebarea aia iti spun eu. Inseamna ca a pierdut (sau considera ca a pierdut) si ii este dor de o anumita persoana. Un baiat plange pentru o fata doar daca o iubeste cu adevarat si nimic mai putin.
Dragostea (suferinta provenita din dragoste) este singurul lucru care poate face un barbat sa planga. Cu alte cuvinte raspunsul la intrebarea ta este: Nu tine la ea, ci o iubeste cu toata fiinta lui.
Be smart and take care.
Ori suntem golani ori nu mai suntem.
Ce i-ai facut de a plans?
Cu siguranta isi consuma niste sentimente in lacrimi, acuma ai grija sa nu isi consume chiar toate sentimentele in plans ca apoi o sa te caute cu gun-ul.
Daca plange de fata cu ea, adica stiind ca ea il vede, nu o place cu adevarat.Pe cand daca plange pe ascuns, nestiind ca il vede(aude) cineva atunci tine destul de mult la ea.Dar depinde si de ce simte baiatul in momentele alea.Intre a plange ca s-a mai terminat o relatia si a plange fara a sti motivul(pentru ea), e mare diferenta
Nu ca tine la ea.
o iubeste.
fi sigura de asta!
stiu din proprie experienta
Buna..depinde adica pot fi lacrimi false acum tu stii ce fel de lacrimi au fost. Daca cumva au fost lacrimi adevarate cu siguranta te iubeste foarte mult si asta inseamna ca trebuie sa-l pretuiesti. In ziua de azi rar mai gasesti baieti care sa planga. Te pup, pa :*!
Prietenul meu a plans dupa mine, pentru ca trebuia sa plece din tara ...eu zic ca tine la mine avand in vedere ca nu am mai plecat pentru ca ma iubeste!
asdfadsdsfsdfsdffdf întreabă: