| AmaToaRea a întrebat:

Cum se calculeaza zilele alea in care esti fertila sau cele in care nu poti ramane insarcinata?straight face

Răspuns Câştigător
| MissDyDee a răspuns:

Deci...pai daca nu ii place cu prezervativ atunci treci pe anticonceptionale.dar pentru asta trebuie sa te duci la ginecolog sa iti prescrie el ce e mai bine pentru organismul tau..nu lua dupa ureche ca dai in Metroragie ( Hemoragie) si tot tu te chinui pe urma. daca nu vrei anticonceptionale atunci mai exista o metoda contraceptiva ..cu foite..asa stiu ca se numeste..eu n.am incercat niciodata dar stiu pe cineva care a incercat..acum nu stiu ce sa-ti zic tie..alea sunt niste foi subtiri pe care le faci bobita si le bagi cat mai adanc in vagin..cam atata stiu despre elelaughing. daca vrei sa mai vorbim iti pot lasa idul...da-mi reply si iti dau idul daca vreihappy. pupi:*

35 răspunsuri:
| MissDyDee a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Nu merge...e vreun mesaj ceva?laughing)

| PsyhoWoman a răspuns (pentru MissDyDee):

E unu cu ceva cos sau ce pe penis laughing asa zice el si o zis hamsterica ca i-o dat el tratament in privat laughing si stie ce are de facut

Fata eu numai vad commenturile talestraight face...da-mi un msj si spune-mi ce ai zis sau baga idul meu de mai sus.happy

Da stiu povestearolling on the floor)...el e bunu samaritean ma ajuta pe toata lumealaughing:*