La 15 ani nu este nromal ca iubitul atu sa-ti ceara asa ceva, pentru ca-i ilegal si nesanatos pentru o copila.
Iti sugerez atat tie cat si iubitului tau sa cititi cu multa atentie urmatoarele informatii si explicatii. Pentru informarea corecta a voastra trebuie sa stiti/sa aflati ca sarcina NU se poate forma oricand, oricum, din orice sau sa ia nastere chiar si asa pur si simplu...din nimic, asa cum mai cred foarte multi si la ora actuala. Fiecare fata/femeie dar si baiat/barbat mai ales de varsta voastra, care au ajuns in momentul in care in curand isi vor incepe viata sexuala, ar trebui sa fii foarte precis informati, sa cunosti foarte exact intregul proces si mecanism de formare/producerea a sarcini. De asemenea ar fi foarte bine ca inca inainte de a incepe sa intretineti contacte sexuale, sa fiti bine informati, sa stiti ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp si anume : 1-) In primul rand trebuie sa stiti ca o femeie poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, cand sexul se produce doar in 1-a sau in toate cele 4-5 zile fertile situate inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei momentul in care apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si in acel moment poate fi fecundat ovulul de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU din lichidul preejeculator. 2. ) Sarcina poate lua nastere numai prin unirea nucleelor existente in 2 celule special si anume cea a unui OVULUL feminin si a unui SPERMATOZOID masculin care pote proveni doar din SPERMA. Astfel ca NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si in mod absolut sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) si acest lucru de intampla in 1-a sau in toate cele 4-5 zile considerate ca fac parte din perioada fertila. In concluzie daca esti sigura a ai inteles cele explicate, ai putea incerca sa intretii sex cu conditia sa fii pregatita : fizic, psihic dar mai ales mintal pentru a nu ajunge in situatia sa regreti ulterior hotararea luata. Multa sanatate!
Ai alte treburi si prioritati la 15 ani crede-ma.
Mai bine nu face daca nu vrei si nu simti ca sa nu iti para rau mai in colo.
Ii spui ca nu te pricepi, se va prinde ca n ai experienta. Sau esti sinceră, doar ai zis ca va iubiti. La 15 ani, nu prea cred ca esti pregatita psihologic pentru asta. E alegerea ta, o faci pe viata ta.
17 Aprilie 2018
6
Sall, TPU! Cum ar trebui să îi spun tatălui meu că am iubit. Am 15 ani și nu știu dacă m-ar lăsa să am unul.
Anonimsls
în 19 Aprilie | Anonimsls a întrebat:
Hey TPU! Am 18 ani și vreau să fac sex prima oară cu iubitul meu(sunt virgina). Dar nu știu dacă m-aș descurca și mi-e frică să nu mă părăsească dacă nu îi place ce îi ofer eu. Voi credeți că s-ar despărți de mine dacă nu m-aș pricepe? Menționez că sunt împreună cu el de 3 ani
în 28 Mai | Marius1324 a întrebat:
Intrebare pentru fete: Ce feeling, ce senzatii aveti atunci cand faceti sex? Anonimsls
în 30 Mai | Anonimsls a răspuns:
O plăcere intensă care mă face să uit de toate și să mă pot relaxa
Suferă de personalitate multiplă.
Nu cred ca esti pregatita sa faci pasul asta sincer. Tu o faci fiind esti presata de iubitul tau si ti e teama de reactia lui daca indraznesti sa l refuzi. Poate te gandesti ca te va lasa daca nu te culci cu el. Esti stapana pe corpul tau si numai tu decizi cand a venit momentul sa iti incepi viata intima cand esti pregatita mental si fizic si destul de matura in gandire. Ca sa fie o experienta frumoasa si nu una traumatizanta pe care s o regreti amarnic. Si trebuie sa fie cu o persoana care tine la tine si sentimentul e reciproc. Reflecteaza un pic inainte sa faci pasul asta. Numai bine
Nu te culca cu el doar pentru că îți cere dacă tu nu ești pregătită. Ție ți-e frică că LUI nu o să-i placă?
Iubitul tau iti CERE sa faci sex cu el si singurul lucru de care iti e frica avand in vedere varsta si circumstantele este faptul ca nu o sa ii placa? E trist mai copii, foarte trist ce se intampla in societatea asta.
Adica iti,, cere,,? Puteti vorbi incat sa fiti de acord ambii. daca tu nu vrei nu fa asta doar fiindca,, ti-a cerut,, el...e urat daca nu te asteapta pana vei fi pregatita(fara sa-ti faci griji) esti prea mica. Mai asteapta vreo 2 ani si nu pentru baiatul asta...nu merita
Nu face asta. Nu te culca cu el, pentru ca asta iti cere, esti tânără, ai destul timp sa experimentezi astfel de lucruri.Tu iti faci griji, ca nu o sa-i placu lui? Sincer esti cam prea ușor de păcălit.
Ti-as zice sa te mai gandesti inainte sa faci acest lucru,esti inca mica,si mai ales daca el e nexperimentat poti avea problemute, trebuie sa ai grija la protectie si la inflamatii si igiena pentru ca e importanta.
Dar eu una te sfatuiesc sa nu faci asa ceva inca, iubitul tau poate astepta, nu moare, daca tine la tine te asteapta (nu folosesc termenul de iubire pentru ca nu exista la varsta asta)
ai grija, cam asta e tot si daca ai nevoie de sfaturi nu ezita sa mi dai mesaje te pot ajuta in orice problema pe acest subiect pentru ca am trecut prin asta
Mai asteapta, o faci cand esti pregatita nu cand iti cere el. Daca te iubește va intelege.
Draga mea, nu te-ai gandit tu asa singurică, ca acesti iubit al tau poate doar asta vrea de la tine? Daca tu nu vrei sa faci asta, ii poti explica foarte frumos ca nu e momentul si ca nu te simti pregatită, tu ii poti vedea reactia si iti vei da seama daca asta isi doreste de fapt sau nu..deodata ce iti impune asta, nu cred ca o face pentru ca esti o persoana foarte speciala si te iubeste, după parerea mea cred ca vrea sa faca asta pentru ca simte nevoia si trebuie sa se,, treacă,, (iarta-ma de expresie) Nu trebuie sa faci asta pentru el, trebuie sa face-ti si daca simti tu ca esti pregatită si il iubesti indeajuns dar nu merita sa te,, vinzi,, pentru o placere si pentru ai satisface lui nevoile! Gnadeste-te, baftă!