| marinageorgiana14 a întrebat:

Sper sa cititi tot si sa nu va plictisit, e cam mult de scris dar sper sa ma intelegeti si pe mine

Deci, totul incepe prin luna februarie, si derulam la facebook de plictiseala si deoadata apare un concurs cu cine primeste cele mai multe note si like-uri castiga, eh si atunci apare deodata un baiat, ca in vise daca ma intelegeti ce zic, i-am dat cerere de prietenie si mi-a acceptat-o, o luna mai tarziu sau 2 ma uit prin pozele lui, si tot vad fake, ma intrebam de ce... si vad eu acolo un comentariu: uitati-va pe google si scrieti mac harmon sa vedeti ca acest cont Marke Andrei e fake. Eh si atunci dau search pe google, si l-am placut, are un cont de youtube cu videoclipuri si scria si adresa de facebook, si am vorbit cu el si bla bla.

De atunci numai semne cu Canada primesc dar si cu numele lui MAC (mentionez ca e canadian ♥) gen, aud peste tot canada, vad frunza de pe steagul canadei oriunde, ba chiar si steagul canadei la tv, numele lui scris la nr la masini si tot asa derulez si vad pe nina dobrev imracata in costum si cu desenul canadei, ma refer, adica in acel moment puteam sa ma opresc din derulat dar eu tot cntinuam. luati-o logic, de ce am nimerit poza aia unde zicea sa dau search, sau toate astea? nu ca e un fel de semn sau cv. de ce? e vreun semn sau ceva? Mentionez ca inainte nici nu primeam asa cev, iar de atunci de cand mi-am dat seama ca Marke Andrei e fake, au aparut semne in calea mea...

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu te lua dupa asa ceva. A fost Canada si inainte, dar nu ai avut tu ochi pentru ea.

| grab a răspuns:

Esti prea obsedata.
gaseste metode sa iti tii ocupat creierul cu altceva mai constructiv decat obsesia asta. succes!

| Utilizator1234 a răspuns:

Daca-ti spun ca ai Ebola o sa vezi forma continentului Africa in zatul de cafea? Vei vedea numai postari cu negri (ma scuzati, afro-americani) pe internet? Vei vedea numere de inmatriculare gen: B 666 AFR? Vei avea simptome ca: febra, cefalee si dureri in gat?

| Crs_Robert_2000 a răspuns:

Eu am vazut o poza cu forma continentului Africa, oare o sa ma casatoresc cu o femeie de acolo? :OO
E doar in mintea ta chestia asta. esti innebunita dupa acel baiat si poate ca numai la asta te gandesti.

| marinageorgiana14 explică (pentru Crs_Robert_2000):

Faza e ca mereu, numai canada, frate, inainte sa il cunosc nu se intampla absoult nimic, nicio canada nici nimci