Eu doar asta stiu, de pe la varsta de 12 ani cand erau si la noi playboy si daca cauti pe vastul internet asta o sa gasesti.
Eu nu am auzit de un anumit x om care sa se numeasca playboy, si cred ca denumirea pentru un barbat anumme (este tânăr bogat, elegant și cu fizic plăcut, cu succes la femei, care duce o viață usoara plina de distracții în localuri de noapte, în inalta societate.)vine sigur de la acea revista care este din 1957.
Daca vii cu fapte concrete, o sa te cred, pana atunci playboy este doar o revista pentru barbatii care de la acea revista, poate s-a realizat si o anumita tipologie de barbat cum ai descris-o tu.
Si inca un lucru, te invarti in jurul cozii aiurea si nu demonstrezi decat ca esti un frustrat. Pacat, degeaba ai o varsta daca nu stii sa renunti cand stii ca ai gresit sau daca citesti doar ce iti convine si nu e prima data cand imi demonstrezi ca esti un frustat.
Imi pare rau dar formatia mea profesionala nu-mi permite sa admit nicio greseala. Deformatie profesionala privita cu ura si dispret din pacate, neinteleasa de cei ca tine si altii din generatia actuala. Din pacate cei ca mine nu suntem pe intelesul vostru. Inca putin si veti scapa de noi.In rest numai debine.
Logic, acum nu mai ai ce sa spui si te dai o victima ca nu esti inteles.
Daca nu as stii cati ani ai, as crede ca vorbesc cu unul de 15 ani, imatur si frustrat.
Daca si meseria ti-o practici asa cum si raspunzi cu "copy paste" si cu frustare, atunci este foarte grav.
In nici un caz nu ai fi promovat la materia mea, de asta te pot asigura.