| Nimenialta0999 a întrebat:

Hi:*...intrebarea mea de data asta e deci...am vazut un baiat foarte dragut la scoala si thinking cum sa-i spun ca-l placsadca vad ca se uita si el la mine si imi zambeste.Va rog mult sa-mi dati si mie un sfat oricat ar fi de mic conteaza, da' totusi dau funita pentru. cel mai bun raspunswinking

Răspuns Câştigător
| SweetGirl_9963 a răspuns:

Poi daca iti place baiatul asa de mult cum zici, cere id lui de la prietenii vostrii comuni, si cand vorbiti pe mess, gaseste un subeact interesant, care sa va placa la amandoi. Dupaia incearca sa il intrebi daca vrea sa iesiti cu gasca voastra prin oras, de exemplu la fotbal, ca trebuie sa ii placa sigur. si daca va distrati, mai incercati sa iesiti tot asa toti si dupa aia ii propui sa iesiti doar voi doi, sa fiti singuri. si atunci ii zici : imi place de tine... Vrei sa fii cu mine? Eu asa as proceda daca as fii in lucul tau.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu e nevoie sa-i vorbesti.Te uiti si tu la el si ii zambesti.Plimbandu-te,cauta sa te apropii cat mai mult de locul unde e si el. Vorbeste cu cei din jurul lui...Va gasi si el ocazia sa se apropie...Mult noroc!

| Allee_4312 a răspuns:

Uite.eu iti spun cum as proceda eu.Nu cum ar trebui neaparat sa procedezi tu. Daca tu crezi ca e mai.usor,normal sau altceva eu sunt bucuroasa ca te, am putut ajuta.

Acum.: eu as intra in vorba cu el. M.as apropia de el sau cum se zice " I.as intra sub piele". Deci as conversa cu el.in asa fel incat sa ma creada apropiata. Iesiti undeva in parc, la un suc. Atunci cand sunteti undeva ii poti cere numarul de telefon, id-ul ca sa mai vorbiti. Eu cred ca daca va apropiati ca prieteni asta poate duce la o frumoasa relatie.

Succes! Sper ca te.am ajutat.

| BonneLess a răspuns:

Singura solutie ar fi sa incerci sa te apropii de el si pe la scoala sau te poti combina cu el spunanduu-i unei prietene si de`a ta si de`a lui ca il placi si sa ii spuna ea asta... nu stiu la asta m`am gandit eu chiar asta am si facout odata tonguetongue

| ZuuZyYyYyZ a răspuns:

Asculta aicea :

Aflai ID:
stai de vorba cu el:
... povestiti:
iesiti la un suc ceva o pizza:
... si poate veti deveni ceva daca nu i se va face la careva... rusine da nu credwinking

| alecsStar a răspuns:

Aflai id. deveniti buni prieteni, il spui ca il placi. daca sentimentul e reciproc sunteti deja impreuna. succes!