Un băiat, bărbat se gândeşte că cel mai frumos cadou este ca o femeie să i se dăruiască. Altfel de cadouri ar fi să'i cunoşti pasiunile şi să încerci a'l impresiona cu ceva din domeniul său. E destul de complicat cred pentru cei care au o sumedenie de idei şi sper să îţi răspundă mult mai bine decât mine, pentru că nu are nimeni nici o idee despre prietenul tău...cel puţin vârsta lui
Un picnic romantic undeva la padure, sau intr-un loc unde nu este prea multa lume. nu cred ca cadoul ar trebui sa fie material. daca te iubeste, tu esti cel mai bun cadou al sau.succese ![]()
Ai putea sa ii iei un parfum care crezi ca ii place ![]()
Sau un tricou funki care ar scrie de exemplu: Sunt indragostit ![]()
Dar daca este un baiat sensibil se va gandi ca nu ar accepta nici un caou de la tine pentru ca tu esti cel mai de pret cadu al lui ![]()
Fundita
Pai depinde si ce varsta are prietenul tau.
Pai.cel mai frumos lucru si cel mai mare cadou e sinceritatea,si mai important e sa ii arati cat de mult il iubesti,sa ii dem ca il iubesti cu adevarat. Deci poti sa ii cumperi o rama foto cu o fotografie a voastra,un lantisor, o bratara, un ceas, o camasa ceva, ceva ce stiu tu ca ii place lui mult:d
:*