| alissiaalexa a întrebat:

Hi! Tpu..Scuzat-ti daca nu am scris corect unele cuvinte...Azi in clasa am scris pe o foaie te iubesc si o prietena de-a mea a luat biletul si la bagat in buzunar ca sa i le dea baiatului pe cre il plac.Cand ies de la scoala baiatul de cre imi place vine si ma ia de gat si ma intreaba dca mergem acasa..eu i-am zis ca hai si prietena mea mi-a zis sa-i dau biletul si el a intrebat ce bilet? Eu nu am vrut sa i le dau dar m-a rugat si el..si i le-am dat si am plecat.Ce sa mai fac? Credeti ca ma place? Nu stiu ce sa mai fac.Va rog ajutati-ma! Funditaa

Răspuns Câştigător
| corinuta20 a răspuns:

Eu cdred ca te place cu siguranta pentru ca te-a luat de gat si a insistat sa vada biletul. Poate stia ce scrie pe bilet si vroia sa ii spui tu in fata ca il placi. Succes si am fost intr-o situatie asemanatoare. Plz funda.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Povestiri frumoase cu tineri frumosi. Sa aveti bafta de o relatie frumoasa!

| TumblrAddict a răspuns:

Cum adica te-a "luat de gat"?
A si mai invata si tu limba romana totusi

| alissiaalexa explică (pentru TumblrAddict):

Daca nu observi m-am scuzat daca scriu gresit unele cuvinte! asa ca numai comenta degeaba!

| AnToNiO12o a răspuns:

Pai daca si el te placea cat de putin si a vazut biletul....cred....dar daca NU si chiar DELOC atunci te va crede o obsedata.big grin (daca am fost de folos funda big grin ar fi prima care o primesc)

| alissiaalexa explică:

Multumesc tuturor!